shapemybody

Träning, kost, inspiration!

Så skööööönt!

Kategori: Kost o Träning

Dansstep är verkligen min grej, så jäkla kul är det och jag svettas som en gris. Riktigt jobbigt men skönt samtidigt, konstigt det där med träning egentligen. Jag älskar ju att pressa mig tills musklerna svider och svetten sprutar, men samtidigt är det ju så himla jobbigt att man egentligen bara vill dö just där och då. Men efteråt! Fytusan va gött det är! :) För tillfället går träningen så jäkla bra, och det är väldigt kul. Hoppas ni känner likadant för den känslan är oslagbar.




Dansstep

Kategori: Kost o Träning

Det får bannemig bli ett pass ikväll med. Alldeles för mycket choklad och vitlöksbröd slank in i min mun och ner i min magsäck. Synd, jag som hade tänkt ligga på soffan ikväll.. haha, men det är mest danssteppen som lockar. SÅ JÄKLA KUL! :)


sockerkick

Kategori: Allmänt

Ja, nu är jag inte hög av träning utan av choklad. Herregud! Vill aldrig mer se Geisha igen.. Nu räcker det för denna gången. Jag vet att månaden inte har gått än men nu kör vi 30 nya dagar med ff. Ska bli så kul! Funderar på att sitta uppe till midnatt för att se övningarna jag ska pressa mig igenom imorgon. Längtar!!

Rast

Kategori: Allmänt

Har precis varit ute och gått en runda med Angelika, skönt att komma ut och få lite frisk luft när man jobbar hela dagen. Nu käkar jag korvstroganoff och sallad till det :) GOTT!

854 stycken anmälda!?

Kategori: Dagens utmaning

Men herregud! Det är ju sjukt många anmälda till Fitnessfighten! 854 stycken?! ÅTTAHUNDRAFEMTIOFYRA?! Det blir hårt motstånd det.. haha :) Kul ska det blir i alla fall, ska göra upp en liten plan ikväll.


TAAAAAGGGAAAAAA! :)

40 burpees, situps och russian twist gjorda + mage och armar

Kategori: Kost o Träning

Var uppe kl. 7 i morse, hade bestämt mig för att köra mage och armar idag.
Började med 10 minuters uppvärmning och sedan 40 burpees, situps och russian twist.
Sedan körde jag mage och armar med 5-kilos vikter. Nu skakar armarna och magen svider så det blev ett riktigt bra pass. 55 minuter blev det totalt :)


Nu käkar jag frukost, gröt och ägg. Standard. Gott.

Strax dra iväg till jobbet, jobbar till sju ikväll så det blir en lång dag.

Take care!

Dagens träning!

Kategori: Kost o Träning

Är så fruktansvärt nöjd över mig själv nu. Har sprungit 30 minuter, gjort 38 russian twist(h/v=1), 38 situps, kört en timmes boxpass. Är helt skakis i kroppen nu och så stolt över mig själv! JAG GJORDE DET! Blev dock inga burpess, skulle gjort 38 av de också men kroppen orkade inte med det också. Men jag är såå glad ändå! :)

Det här med träning är verkligen en drog, jag kan inte få nog. Älskar att pressa mig själv tills det skakar i varenda liten muskel :) hih.. Jag har antagligen en störning i huvudet, men vad gör det. :) Jag orkar så mycket mer när jag tränar och jag är mycket gladare. Mår ni bättre av träning? Det gör jag! ENDORFINKICK!

Tack o hej för idag!

Kram på er


Svarat på kommentarer

Kategori: Allmänt

Passar på att svara på kommentarer medan jag väntar på skjutsen. Kajsa kommer snart och sen bär det av mot Kulltorp och Box med Jennie, ska bli kul. Jag ÄLSKAR box!

Har ni ställt frågor osv i kommentarsfältet tror jag det är svarat på alla nu. Fortsätt gärna ställ mer frågor, det är sjukt kul när ni frågar och berättar hur det går för er :) Det kanske tar ett par dagar innan jag svarar, är lite seg.. haha

Förövrigt är ni väldigt många som läser så en fråga till er: Vad vill ni läsa om? Får lite blackout redan (bloggat i typ en månad, haha). Vad tycker ni om bloggen? Jag uppskattar att få förslag och idéer från er :)

Vi hörs senare - NU MER TRÄNING!!! TJOOOOHAAOAOOOWWW!!



Heldag med shopping!

Kategori: Allmänt

Ja, det blev dyrare än jag hade tänkt men mycket fint och skojsigt fick jag med mig hem. Kommer inte behöva handla något på ett par månader nu känns det som :) Det var knappt en kotte där heller vilket var skönt för vi kunde gå runt precis som vi ville och kika på allt möjligt roligt.


Började dagen med en rejäl frukost, gröt, ägg och kaffe



Fikapaus med kaffe och bulle (JA JAG SYNDADE! :) Och det var såååå gott!)

Lax och grönsaker (bytte ut potatisen mot grönsaker istället), Mycket gott!

Köpte hem storpack av finncrisp, mandel, valnötter, solroskärnor och ägg - Otroligt billigt.



Träningsredskap med avtagbara vikter, för att kunna träna smidigt hemma. Nu har jag inget val till att inte träna ;)

Och nu har jag precis städat mitt rum, bytt sängkläder, torkat golvet och rensat lådor. Ska strax ge mig ut och springa och sen ge mig iväg på box. Full rulle hela dagen men det gillar jag :)

Hur har din dag varit? :)

Fikapaus

Kategori: Allmänt

Det kommer bli en dyr runda det här. Sitter och fikar nu, eller egentligen sitter jag på toaletten. Haha, två flugor i en smäll! Men snart ska vi fika lite. Vatten och ägg blir det för min del - ståndaktigt! Bra planering där, inget onyttigheter i onödan! :)

Ullared!

Kategori: Allmänt

God morgon, allt bra med er? Med mig är det fint, kanske inte fullt så utvilad som jag brukar vara på min lediga dag. Å andra sidan brukar jag inte stiga upp vid 6 heller. haha.. Vi ska åka till ullared kl. 7 så bäst att göra sig klar nu, annars står Jennie o farmor här utanför och väntar PRICK kl.7.. haha

Har tagit pulsen på mig själv både igår och idag, men den visar så olika från gång till gång.. Hur gör man lättast? Ska men ta något genomsnitt eller hur funkar det? Någon som gör fitnessfighten som har något tips?

Ha det bäst!
Kram

negativitet

Kategori: Allmänt

Jag är väldigt dålig på att uppskatta små saker och är ofta väldigt negativ. Jag ska bli bättre på det! Jag ska bli en positivt tänkande människa, jag tror att allt kommer bli så mycket lättare då. Tror inte ni det också? Aldrig mer en negativ tanke om mina prestationer, och om vad jag vill. Vill jag, då kan jag! Och du som sprider negativ energi här på bloggen och runt omkring mig kan bara gå och dra något gammalt över dig själv och aldrig mer komma tillbaka! Sov gott, pusss :)

Jag skulle tränat!

Kategori: Allmänt

Ikväll är jag så väldans träningssugen att det vara kryper i kroppen, men jag har ju redan gjort mitt pass idag. Hade jag tagit med mig mina träningskläder till jobbet hade jag varit och tränat nu, men att först cykla hem och byta om och sedan ta cykeln tillbaka hade tagit för lång tid. Men men, nästa vecka ska jag köra hårt på cirkelträningen även om jag tränat på förmiddagen :) Det är ju så kul med cirkelträning!!

Imorgon kl. 7 bär det av till Ullared på pensionärsresa. Så kommer nog blir dåligt med uppdatering imorgon, ska försöka så gott jag kan :)

Ha en fortsatt skön kväll, det ska jag ha!

SNÖ?!

Kategori: Allmänt

Jag tror inte mina ögon!! Jag som trodde våren var på väg.. TRÅKIGT!

Lunch

Kategori: Kost o Träning


Stekt kyckling med tomat/paprika/rucola-sallad med vitlöksdressing. Några glas vatten till det också. Säger förlåt till alla jobbarkompisar och kunder som får stå ut med min vitlökslukt resten av dagen.. hahaha ;)

FitnessFighten

Kategori: Allmänt

Så var alla mått och bilder inskickade, ska blir kul att se förändringen efter 30 dagar. Har aldrig varken mätt mig eller tagit kort på kropp förut. Lovade ju en före och efterbild från februaris utmaning men jag tror att jag ger er detta om 30 dagar istället, efter Fitnessfighten.

Jag ska bli bättre på det där med att lägga in bilder, så nu ska kameran med på alla möjliga konstiga ställen.. haha


Nu ska jag hälsa på farmor och farfar. :)

Kram på er

Löpning

Kategori: Kost o Träning

Det blev 57 minuters träning nu på morgonen! Riktgit skönt var det. Blev löpning med intervaller i backe, nedjogg och sen 38 burpees, russian twist och situps när vi kom hem :) Så härligt att ha det gjort!

Nu äter jag frukost - Fiberberikad havregrynsgröt med extra frön och litelitelite lingonsylt. Mina hallon är slut.. Hällde i linfrön, pumpakärnor och solroskärnor och det blev supergott. Ser kanske inte så gott ut men men.. haha Till detta hade jag mjölk såklart och ett ägg :)

God morgon!

Kategori: Allmänt

Så härligt att vakna pigg! Sällan jag gör det om jag ska vara ärlig. Nu kvittar till och med fåglarna utanför, är det våren som är här för att stanna? Hoppas hoppas!

Klockan 9 är det bestämt att jag och syster ska ut och springa och köra intervaller i backe. Den sista delen har jag lagt till själv, men jag hoppas att hon inte bangar.. ;) Ska bli skönt att springa oavsett. Jag är så taggad för FF att jag har svårt att sitta still. Fick mitt kostschema nu på morgonen och det ska nog inte bli svårt att följa det. Ska berätta mer om det sen. :)

Härligt!

Kategori: Träningstips

Så gött med ett riktigt hårt box-pass. Känner mig så stark efter all denna fantastiska träning. Kört 7 pass denna veckan + 238 burpees om jag inte har räknat helt fel! Det är ju sjukt många och jag är så jävla grym! Inte så svenskt att säga så om sig själv, men jag är grym alltså. Jag har tränat mycket i mitt liv, men aldrig riktigt haft några mål. Nu har jag mål som jag strävar efter och det visar resultat. Idag lyckades jag göra 25 armhävningar på tå i ett sträck så jag kommer ju kunna göra många fler innan första utmaningen är klar.

På torsdag börjar FF (FitnessFighten) som är mitt nya mål. Jag behöver nya mål att sträva efter hela tiden för att inte tröttna, träningen blir så mycket roligare och man ger inte upp lika lätt. För min del är det lättare att sätta ett mål som inte är så långt bort, 30 dagar är ju ingenting. Men om jag istället hade satt målet till sommaren, hade det känts så långt bort att jag lätt hade gett upp. Har du kört fast i din träning? Testa att sätt ett mål på en kortare tid (delmål), för att nå ditt slutgiltiga mål, det funkar i alla fall för mig! :)


Nu ska jag baaaaddaaaaa! :) Ska koka mig själv i badkaret och sen slänga mig framför tvn. Imorgon blir det morgoncardio, löpning med extremintervaller i backe. DET NI! ;)

Kick'n box

Kategori: Allmänt

Snart dags att dra iväg och träna, sa jag att jag skulle ta det lugnt några dagar? Njää, boxen hoppar jag aldrig över ;) Ska blir skönt med ett riktigt mördarpass!

Imorgon ska jag ha med syrran ut på en löparrunda, sen ska jag köra övningar från FitnessMagazine. Hoppas på lika bra väder imorgon så jag inte kommer på några dåliga undanflykter!

Ha en fortsatt skön kväll!
Kram på er

37 burpees, situps och russian twist gjorda!

Kategori: Allmänt

Jag spyr på detta snart!!!

Hemma igen

Kategori: Dagens utmaning

Ja, så var man hemma igen.. Inte en fisk fick vi, dåligt! Men det var skönt att komma ut lite :) Nu är jag äntligen anmäld till FitnessFighten, jag kommer börja med tävlingen den 1 mars så nu kommer jag ta det lite lugnare ett par dagar. Vet inte riktigt hur jag ska göra med kosten bara, deras schema verkar bra men jag är ju så van att äta det jag äter. Men ska bli spännande oavsett. Ni får följa mig här på bloggen, kommer lägga upp före,- och efterbilder den 1 april. :) När tävlingen är över alltså! Jag hoppas på mycket pepp från er nu! ;)

God morgon! :)

Kategori: Allmänt

Bion igår var riktigt bra! Satt och garvade hela filmen, precis min humor! Så ni som inte har sett "En gång i Phuket" - GÖR DET! Sjukt rolig.

Nu har jag slängt i mig lite frukost, ska snart ut och sjön och fiska. Jag är tveksam till att det är tillräckligt med is, men C påstår att det inte ska vara några problem. Det återstår att se helt enkelt! Kul att fiska i alla fall. Väldigt skönt väder också, perfekt söndagsnöje!

Ha en fin söndag!

Bio

Kategori: Allmänt

På väg till jönköping för bio och mat! Ska bli mysigt. Mindre mysigt att vi just höll på att köra på en älg där det just hade hänt en älgolycka.. Sjukt konstigt inte sant, borde kanske stannat hemma idag :D haha.. Jaja, ha en bra kväll! :)

2 liter kvarg!

Kategori: Mellanmål

Yes, här har ni den.. 2 liter kesella! Mycket bra produkt må jag säga. Lär ju inte räcka länge heller så mycket kesella som jag äter.. haha ;) Dyr var den också, men det blir ännu dyrare att köpa små förpackningar.. ;)



Större än en turkisk yoghurt-burk :)

Nya frillan!

Kategori: Allmänt



Känner mig som en ny människa! Väldigt nöjd och kul med lugg igen, längesen sist! :)

Träning träning träning

Kategori: Kost o Träning

Det blev en 50 minuters runda på morgonen och det var så härligt! Jag sprang med ett leende på läpparna nästan hela tiden, älskar att känna att våren är på väg :) Så skönt att kunna springa ute på bara vägar! Körde även burpeesen, sååå jobbiga.. Ska blir skönt när den utmaningen är över.. haha ;)

Sen blev det en runda till värnamo, köpte några nya toppar, örhängen och en present till L som nyss fyllt 20 :) Ska dit imorgon och fira henne på en fika, ska bli kul!
Sen bar det av mot Hestra för golfträning, kul faktiskt! Och nu är jag hemma, tänkte kolla lite på tv och sen ikväll blir det bio och mat i Jönköping. En bra lördag helt enkelt! :)

lördag :)

Kategori: Allmänt

God morgon på er! Dålig uppdatering igår men idag ska jag försöka få in några fler inlägg :) var så väldans trött igår, så jag somnade som vanligt till filmen jag och C skulle kolla på men han är van och jag är riktigt pigg idag. :) ska slänga i mig en halv proteindrink sen ge mig ut på en löparrunda :)efter det. blir det en sväng till värnamo och sen golfträning. Ingen ro och vila här inte! ;)

Ny frisyr

Kategori: Allmänt

Yes, då var det gjort. Ny frisyr, måste gått ner ett kilo efter den klippningen. Haha.. Blev väldigt bra i alla fall, systeryster är en grym frisör må jag säga! Skönt att klippa av en bit och det blev även lugg, ska blir intressant att se hur länge den får hänga fritt innan den åker upp i ett spänne ;) haha.. Bilder kommer senare :)

Fick min kesella idag också, kommer bild på den senare också.. haha, SJUKT STOR!

Blev som jag trodde också, det blev ingen löpning. Detta får helt enkelt bli min lediga dag och så springer jag imorgon istället :) Jag ska njuta hela kvällen nu :)

Payday!

Kategori: Frukost

Så gött med löning! Har varit lite skralt i fickan den senaste veckan, inte för att jag är student eller bor hemifrån men eftersom jag sparar nästan alla min pengar vill man ju inte sno av dem i slutet av månaden. :)

Vaknat på gott humör idag, antar att det är min lediga helg som påverkar detta ;) hihi.. ska blir såååå göttt!

Nu äter jag frukost, har testat en ny variant av min gröt idag. Hälde i linfrön, pumpa och solroskärnor också och det blev faktiskt gott :) Ägg till det också och mjölk på gröten så klart :)

Träning!

Kategori: Allmänt

Varit iväg och kört afrodance med en lite skara glada tjejer! Mycket roligt, (när jag väl kom dit var det ju hur kul som helst) och nu är jag på fruktansvärt bra humör och kommer sova gott i natt :) gjorde 33 burpees också, fyfan säger jag, börjar tröttna på dem...

Bra dag på jobbet också och imorgon slutar jag vid fyra! TJOOOOHOOOO! :) Sen ledig hela helgen!

Övrig information:
Efter denna utmaningen kan jag hittills göra 25 stycken armhävningar på tå, målet är 25.. Innan kunde jag göra max 7 på tå sen var jag DÖD.
Minskat några kilon i vikt, exakta kilon uppdateras efter vägningen nästa söndag. (Jag har tjuv-vägt mig, fast vi inte skulle, kunde inte låta bli :) )
Imorgon kommer min 2 liters kesellaburk som chefen beställt åt mig!! WIE!


Vårsol!

Kategori: Allmänt

Har varit ute och gått en runda med Angelika på lunchrasten, vilket härligt väder det är! Vill bara vara kvar ute! Precis slängt i mig en räksallad, (samma som igår) :) fruktansvärt gott! Kul på jobbet idag, vårkänslorna gör folk positiva, mer av det tack! :)

Mörrrn mööörrrn!

Kategori: Allmänt

Usch va jag är trött idag, trodde inte det var sant när klockan ringde.. Det tror jag i och för sig aldrig när klockan väcker mig på morgonen. haha! Jag hade hellre varit ledig idag kan jag tala om, skitgött väder och bara vägar. Njää, bara att bita ihop och jobba enda till sju ikväll. Efter det blir det afro, inte så värst sugen på det heller kan jag erkänna men bara att bita ihop där också. Detta är en dag man bara får bita ihop och bara göra, såna dagar gillar vi inte. Imorgon ska jag ut och springa igen, blir nog bara en kortare runda men det ska göras. Det var så himla gött att springa igår! :)

Jaja, jag är på rätt bra humör ändå, det är ju snart helg! Och jag är ledig! :) HÄRLIGT!

Blir inte många inlägg idag som ni kanske förstår.
Ha en bra dag!
Puss

FF

Kategori: Dagens utmaning

Jag är så taggad på att köra igång fitnessfighten så jag lätt hade kunnat börja redan idag ;) Ska ta bilder, mått och väga mig ikväll tror jag.. Eller till helgen. Men jag måste ha tag i en crosstrainer först, någon som har eller vet någon som har en till salu? Eller till att låna? Kul att det är så många som vill haka på detta så jag slipper göra det själv :)

så gott!

Kategori: Allmänt

Min lunch var verkligen skitgod! Måste göra sånt oftare. Hur smidigt och gott som helst. Mätt blev jag också :) känner mig fortfarande så himla nöjd över min löpning i morse. Slipper ju ge mig iväg ikväll och kan bara njuta efter jobbet :) En sak till! Vi (jag och Anna! Ska anmäla oss till fitnessfighten till mars!! Jag är så taggad! Någon mer som ska med? Jag är just nu i jakt efter en cykel eller crosstrainer. Någon som har en att låna ut under en månad eller någon till salu? :) Ha en fortsatt bra dag!

Frukost!

Kategori: Frukost

Åh hur gott ser inte detta ut då? ;)



Turkisk yoghurt med hallon, toppat med pumpakärnor, valnötter, linfrön och solroskärnor och lite honung på det. + 1 ägg :) MUMS säger jag!

I did it!

Kategori: Allmänt

Tjjjjooooohoooooo! Jag klarade det :) 5 km på under 30 minuter, det tycker inte jag är så dåligt gjort! Det var trots allt motvind på de första 15 minuterna och jag har inte sprungit på över två månader.. :) Stolt över mig själv! Gjorde 32 burpees, situps och russian twist när jag kom hem också. Galet jobbigt! (Jag gjorde 31 stycken igår också men  tror jag glömde skriva det) :)



Ursäkta den dåliga bilden med någon konstig filur som motiv, men ser ni hur svettig och go man är efter att man sprungit? ;) Jag fullkomligt älskar mina löparkläder också, fick dem av mamma och pappa i julklapp och de är verkligen superduper bra! Sitter som en smäck, bra kvalite och man slipper frysa :)

God morgon!

Kategori: Allmänt

Nu ska jag ut på årets första löprunda, JA du läste rätt! Det kommer blir grymt gött när det är gjort! :)
Sen väntar en riktigt go frukost här hemma, sen jobbar jag hela dagen och kan slänga mig i soffan med gott samvete ikväll :)

God natt!

Kategori: Allmänt

Imorgon tar vi nya tag! Kläderna ligger framme, skorna står i hallen, pulsklockan är redo - JAG är redo!

Ska blir gött med årets första runda, tror det kommer bli jobbigt men skönt! Imorgon ska jag även bestämma om jag ska köra FF eller inte.. Jag behöver lite nya utmaningar känner jag, annars tröttnar jag.

Sov gott mina vänner! På återseende!

Puss o hej

Morgondagens lunch

Kategori: Kost o Träning

Har en känsla av att några kommer sitta stirrandes på min fantastiska lunch imorgon.. ;) 1. Jag älskar mat 2. Jag hatar rester 3. Jag hatar att äta lunch i låda, (det ser äckligt ut, och det är äckligt) 4. Sa jag att jag älskar mat? :)



Isbergssallad, gurka, tomat, majs, hericot verts (stavning?), räkor, kräftor, ägg, ost, citron, och lite piff med dillen ;) Jag längtar redan tills imorgon... hahah

SÅ KUL!

Kategori: Kost o Träning

Att humöret kan svänga så väldans på bara några timmar. Nu sitter jag här igen, glad och endorfinfylld. En prottedrink i magen och strax väntar en dusch. Nu lämnar vi det dåliga humöret bakom oss och låter det vara kvar där. Det har ju förtusan inte varit framme på flera månader, så det kanske var dags att rasta det lite.. ;) haha

Imorgon SKA jag ut och springa på morgonen (har jag skrivit det här kan jag inte backa ur). Ska lägga fram alla kläder redan ikväll så det bara är att slänga på sig allt och vips är man iväg och vips är det gjort! Värre är det ju faktiskt inte :)

NU - Big Brother



I det här moodet hoppas jag att jag vaknar med imorgon!

BOX

Kategori: Allmänt

YES! NU KÖR VI! Jag är taggad! Kommer köra skiten ur mig själv idag..

Så var det dåliga humöret tillbaka..

Kategori: Allmänt

SUUUUUUUUUUUUUCK! Blir så jävla förbannad. Bra att det är box snart så jag får slå av mig all irritation. TUR SOM FAN att jag bara gör detta ett par månader till, sen är det slut på skiten och jag kommer ALDRIG komma tillbaka. SKA BLIR SÅÅÅÅ SKÖÖÖÖÖÖÖNNNTT NÄR DETTA ÄR ÖVER!






Ny utmaning

Kategori: Dagens utmaning

Snart är dessa 30 dagar över och det är dags för en ny utmaning. Funderar starkt på att anmäla mig till fitnessfighten, som ni kan läsa om här: http://se.worldofshape.se/ Men vill inte göra detta själv, någon som är sugen?

Eller finns det någon som har förslag på en ny utmaning? :) Kanske ett lopp, eller något annat skoj.


Nya snygga vinter-löparkläder från Craft, inte använda idag dock - Kör stenhårt på boxen ikväll istället :)

Dagens inköp

Kategori: Allmänt

Yes, nu är humöret bättre igen! Tillbringat eftermiddagen med kaffedrickande hos farmor och farfar, dricker inte mycket kaffe annars, men hos farmor gör jag det. Hon kokar det bästa kaffet :)

Dagens inköp dåvaaaa:


Solroskärnor, pumpakärnor, valnötter och hallon.. Se där ja! Nu klarar jag mig ett tag. Farmor tyckte däremot att jag skulle äta vanlig mat och mata fåglarna med det där istället.. ;) hahaha.. Detta är ju vanlig mat, tycker jag :)

Borde springa, borde springa, borde springa.. Men har ju box ikväll, kan inte bestämma mig..

Lunchtime!

Kategori: Kost o Träning

Är på så sjukt dåligt humör idag, fattar inte varför. Bara stör mig på allt.. Tror jag får ta och gå en runda, lämna tillbaka lite böcker på biblioteket sen gå till farmor och farfar och fika. Det borde få mig på lite bättre humör i alla fall..

Dagens lunch:



Laxgryta med äpple och fänkål och lite tomat och gurka till det. Okej, jag blev lite gladare när jag fick detta i magen. Njuter av varenda tugga! ÄÄÄÄLSKAR DETTA!

Frukost

Kategori: Frukost

Såååå skönt att vara ledig! Har precis ätit frukost: yoghurt men jordgubbar, linfrön och lite funlight och stekt ägg till det så nu är jag mätt o go. Nu ska jag mysa runt i min morgonrock en timme till eller nåt sen hälsa på farmor och farfar :) Bara njuta av att vara ledig! Ikväll blir det box, ska bli skönt.


Big brother

Kategori: Allmänt

Jag sitter bänkad, gör du? ;)

Letar förövrigt efter inspirerande träningsbloggar, någon som har tips? :)

Cirkelträning + dansstep

Kategori: Kost o Träning

Herregud! Är helt slut nu! Har precis slängt in mig lite turkisk youghurt med jordgubbar och linfrön och en halv grapefrukt. Gott att snabbt få något i magen efter två träningspass. Cirkelträning gör verkligen nytta, har blivit mycket starkare den sista tiden, och det är ju grymt roligt! :) Sen blev det dansstep och det var lite roligt som vanligt. Anna är en grym ledare och alla borde verkligen offra soffan för detta pass.. ;) I slutet var alla helt galna och körde järnet! Värsta partyt kändes det som, haha



Så här snygg är man efteråt. Svettig och glad med mascara runt hela ögnonen.. haha

31 burpees, situps och russian twist gjorda!

Kategori: Dagens utmaning

Nu börjar det blir så sjukt jobbigt att jag nog får göra de i omgångar.. typ 10-15 i stöten. Min magen svider efter alla magövningarna.. haha, men gött är det!

Maten smakade grymt bra kan jag meddela så nu är jag mätt och nöjd och ska strax hoppa på min racerbike till jobbet!

Hörs ikväll! :)

Dagens lunch!

Kategori: Kost o Träning

Och till lunch............taaadaaaaa



Skink och ost sallad med hemgjord(!!!) mangoraja.

Mangoraja är väldigt enkelt att göra själv. Man tar bara lite turkisk yoghurt, mango chutney, gurkmeja, curry, salt och gräslök och blandar ihop efter vilken smak man vill ha. MIN BLEV SKEEEEEETGO!



Den här lyxmåltiden ska jag avnjuta om sisådär 10 minuter. :) Sen bär det av till jobbet!


Hej hej på så länge! :)

Frukost och morgonpromenad

Kategori: Frukost

Det blev en 45 minuters runda och det var sååå härligt! Det är dock väldigt halt ute och jag får nog vänta några dagar till med löpningen, eller hoppas på plusgrader. Sen åt jag typ världens goaste frukost..

Turkisk yoghurt med hallon, linfrön och kokos toppat med en skvätt funlight och stekt ägg! Mycket gott! Såklart några glas vatten innan också :)

Guten morgen!

Kategori: Allmänt

Känns alltid så himla skönt att sova tills man vaknar av sig själv! Hatar att vakna till väckarklockan, eller grannens förbannand hund. Tänkte ta en morgon promenad och göra burpeesen nu sen ta en lång frukost och ligga i soffan och dega hela förmiddagen. :) I eftermiddag blir det några timmars jobb och sen träning ikväll. Tror jag kommer köra på med både cirkelträning och aerobic idag också. Det är ju så himla roligt att man inte kan välja bara ett :)

Denna veckan kommer jag vara extra hård med kolhydraterna. Jag fuskade en del förra veckan, inte överdrivet men det blev både lite pasta och knäckisar och en liten bit tårta. Det har inte gjort någon större skillnad men nu tar vi alltså nya tag :)

Big brother

Kategori: Allmänt

Det kan nog blir en rolig säsong tror jag, helt störda människor som kommit med ju! Kommer lätt följa detta, som alltid :D

Är så jäklans trött nu så jag tror jag ska krypa ner i sängen och sova enda till kl 13 imorgon, bara för att jag kan ;) Nä, kanske inte blir så i alla fall men ingen väckarklocka ska ställas i alla fall :)

God natt

30 burpees, situps och russian twist gjorda!

Kategori: Allmänt

YES! Nu kan jag fortsätta att titta på tv resten av kvällen också :) Gör det du också vettja!



Bild från London förra året! VILL TILLBAKA!! Får nog boka något snart :) Innan börjar plugga och man blir fattig student igen.. ;)

TACK ANDY!

Kategori: Allmänt

Tack gode gud för snälla, hjälpsamma gamla klasskompisar!! Det gjorde min kväll Andy! :)

En dålig bortförklaring

Kategori: Allmänt

Jaa, eller helt enkelt bara en helt vanlig förklaring. Blev ingen träning, eftersom jag från början inte hade planerat att jag skulle gå. Då slutar det alltid med att jag struntar i det. Är dessutom fruktansvärt trött efter denna jobbarhelgen och efter 29+30= 59 burpees kommer jag ha gjort vad jag behöver idag :) (ska strax göra de sista 30)

Varför förklarar jag mig ens? Sjukt! Jag gör ju faktiskt precis som jag vill, jag har haft en riktigt go eftermiddag och kväll och det ska jag fortsätta ha! :) Imorgon tar vi nya tag istället! :) Ingen mening att stressa fram när man inte känner för det, då tar jag den där vilodagen som jag behöver istället för att tvinga mig själv. Jag vet ju att imorgon kommer jag vara het på gröten igen ;)




29 burpees, situps och russian twist gjorda!

Kategori: Dagens utmaning

Hälften av vad jag ska göra idag är i alla fall gjort, bara 30 kvar men dom tar jag när jag kommer hem från jobbet.. Eller kanske på jobbet? ;) haha, nää,tror inte det!

Jag känner att jag blivit mycket starkare av att göra dessa övningar, orkar många fler armhävningar än tidigare och jag har inte ont i axlarna när jag sitter i kassan på jobbet längre :) Vet inte om det är inbillning, men det känns som att det gjort nytta :) Det måste det ju gjort, jag har ju gjort skitmånga! haha

Att utnyttja tillfället

Kategori: Allmänt

Hade en riktigt trevlig kväll igår. Vilket också resulterade i att jag stoppade i mig en hel del onödiga saker, men det var det värt! :) Massa onödiga kolhydrater slank in i min mun på Chilithai och sen blev det lite lite mörk choklad till melodifestivalen. Men som jag njöt av den.. haha :) Har aldrig varit så gott med choklad innan.. :) Och eftersom pappa fyller år blir det tårta sen också, men ja, födelsedagar är undantag! Då tillåter jag mig själv att äta socker :) Det blir alltså inte riktigt en hel månad utan socker, men det är betydligt mycket mindre än jag ätit tidigare och det är fortfarande ett steg i rätt riktning. När de här trettio dagarna är över ska jag göra en ny utmaning, fast en mer rimlig. Exempelvis att jag får äta något på lördagar, eller när någon fyller år. Något som håller i längden.

Blev ingen löparrunda, MÅSTE på boxen ikväll alltså! YEYE! Inga undanflykter.. Eller jag kanske kommer på något bra under dagen :) haha.. Typiskt mig när jag inte har planerat..

Springa?

Kategori: Allmänt

Funderar på om jag ska springa en runda eller inte, borde ju verkligen passa på nu när det är bar mark men är sugen på box ikväll.. Sen har jag ju massa burpees att göra också. :)

Näää, det får nog blir frukost nu istället :) haha.. Det är ju söndag - vilodag!

Ser framemot eftermiddagens kalas, alltid mysigt!
Fast först lite jobb, slutar vid fyra :)

Ha en bra dag!
Kram

Springa?

Kategori: Allmänt

Funderar på om jag ska springa en runda eller inte, borde ju verkligen passa på nu när det är bar mark men är sugen på box ikväll.. Sen har jag ju massa burpees att göra också. :)

Näää, det får nog blir frukost nu istället :) haha.. Det är ju söndag - vilodag!

Ser framemot eftermiddagens kalas, alltid mysigt!
Fast först lite jobb, slutar vid fyra :)

Ha en bra dag!
Kram

Burpees

Kategori: Allmänt

Kommer drömma mardrömmar om Burpees i natt.. Har 29 + 30 att göra imorgon, har inte hunnit idag... FUCK! Så blir det inga fler inlägg så vet ni varför.. ;) haha

Dåligt med inlägg idag

Kategori: Allmänt

Ja, jag vet! Sorry för det! Jobbade hela dagen och nu har jag varit hos världens bästa tilda o myst hela kvällen! En bra dag helt enkelt :) förutom att jag var typ två decimeter från att köra på ett rådjur på vägen hem.. Lika chockad varje gång de där kräken är ute på vägarna.. haha, tur det gick bra denna gången :)


Imorgon blir det jobb och en kalas, pappi fyller år! Upp tidigt alltså. Bästa jag går och lägger mig så rösten är i god form inför skönsången imorgon på morgonen ;) haha


God natt med er!

Lunch

Kategori: Allmänt

Tacos blev det till lunch idag, rester sen igår. Det går ju alltid hem! :) blev så väldans trött nu bara, hade somnat om jag lagt mig ner, haha.. :) Nu- Dags att återgå till jobbet..

Uppe med tuppen

Kategori: Allmänt

Yes yes yes, snart dags att pysa iväg till jobbet. Det bästa är att jag jobbar med systeryster :) Ska blir kul faktiskt! Fibergröt med hallon o mjölk och ett ägg till det blev morgonens frukost, smakar lika bra varje dag!

Ikväll ska jag träffa världens sötaste vänner, ska bli skoj! Längesen sist!

Ha en bra dag så länge!
Kram på er

Tröööööööööötttt

Kategori: Allmänt

Tror det börjar blir dags för mig att krypa ner i sängen trots att klockan inte ens är halv tio.. Ska upp och jobba imorgon, och resten av helgen så då vill man ju vara lite pigg i alla fall :)

Otroligt tråkig kväll, men ibland är det skönt att bara vara för sig själv.

Ha en fortsatt bra kväll!

Usch..

Kategori: Allmänt

Har suttit här och läst en blogg om en cancersjuk fyrbarnsmamma precis.. Jag läser en mening, spänner tårkanalerna, läser en mening till, får en klump i halsen, byter över till facebook, aftonbladet.. In och läser lite till men det går knappt hålla tillbaka tårarna.. Fy va jag hatar denna hemska sjukdom.

Från och med NU ska jag lära mig att uppskatta livet och allt och alla runt omkring mig mer! Det hoppas jag att ni också gör!


All kärlek - Lisa

Att stå emot..

Kategori: Allmänt

Efter rundan runt österskog åkte jag och mamma till affären. Och helt plötsligt inser jag att jag står i kön med en chokladkaka i handen. Har sockersuget blivit starkare än psyket efter två veckors uppehåll? NJÄÄÄÄ, skulle inte tro det! Jag bet ihop och la tillbaka chokladen igen, och nu sitter jag och stoppar i mig jordgubbar istället! Mycket bra gjort, och mycket godare! Choklad smakar ju aceton!!! hihih.. eller inte.. Om två veckor ska jag unna mig choklad, den med 70% fyllning.. SÅÅÅÅÅÅÅ GOD! haha


Österskog runt!

Kategori: Allmänt

Fick sluta lite tidigare idag, systeryster tog över vid två och jobbar kvällen ut. Så nu har jag njutit av eftermiddagen och kommer fortsätta med det resten av kvällen också. :) Har gått runt Österskog med mamma nu, det var helt underbart! Känns som vår i luften men imorgon ska det visst komma mer snö.. Jag som vill kunna springa!



28 burpees, situps och russian twist gjorda!

Kategori: Dagens utmaning

Det här tar knäcken på mig.. Är helt dööööööööööööd! Tur jag inte har någon träning ikväll, då ska jag bara ligga på soffan och njuuuuuuutttaaaa :)

Nu blir det gröt och ägg till frukost! MUMS




Ta hand om er!

All love - Lisa

Frågor

Kategori: Allmänt

Var inte rädda att ställa frågor, jag svarar på alla icke-anonyma kommentarer. Jag har inte skrivit så mycket mer än om min träning. Undrar ni något så bara maila eller kommentera :)

Har ni tips på ämnen att skriva om, eller vill läsa om något speciellt? TIPSA MIG! :)


NU! NU! NU! Ska jag sova! NATTII!

Problem problem problem

Kategori: Allmänt

Ena stunden funkar kommentarsfältet, andra stunden inte. Sen när statistiken börjar fungera så sluter kommentarsfältet och tvärt om!! Hatar när det krånglar!! Nu har jag i alla fall fått igång statistiken igen, håller tummarna för att det funkar för all framtid så! Tack Anna för hjälpen :)


Har varit och kör afropass med ett glatt gäng tjejer, 13 pers var vi denna gången. Alltid något liksom, men kul hade vi ju som vanligt :) Ni som inte var där kan inte gå och lägga er med gott samvete ikväll men det kan vi... laaallaaalalalalaaaaa ;) skämt o sido!


Haft en väldigt bra dag idag, känt mig mer död än levande men goa jobbarkompisar, träning och en pannkaka på de så är ju dagen fulländad :) Jajamen, och helg imorgon -JOBBHELG! Hade så klart hellre varit ledig men jag var ju ledig förra, och jag är ju ledig nästa. Så med lite positivt tänkade ska det nog gå :)

Sov så gott allihop! Kul att se att ni är så många som läser :)

Puss o Kram

Test..

Kategori: Allmänt

Mycket märkligt det här...

Problem med kommentarsfältet..

Kategori: Allmänt

Har lite problems med bloggen, vet inte heller hur jag ska lösa det.. Programmering har ju aldrig varit min starka sida, det vet ju ni som gick i min klass på gymnasiet i alla fall :) och att försöka fuska blir det inte tal om en gång till.. hihih :) Så om någon vänlig själ skulle vilja hjälpa mig med detta så vore det snällt!

Får inte helller igång statistiken så jag ser fortfarande inte hur många ni är, men många är ni, det har jag ju fattat :) haha

Snart dags att pysa iväg och träna, eller snart och snart, det är ju faktiskt två timmar tills det börjar.. Mer död än levande idag så får se hur länge jag kan hålla mig vaken ikväll :)





27 burpees, situps och russian twist gjorda!

Kategori: Dagens utmaning

I did it!




NU - Frukost

Mellanmål på jobbet!

Kategori: Mellanmål



Det här ser ju så sjukt gott ut! Inte sant? :) Fiiint ska det va!

God morgon :)

Kategori: Allmänt

Tråkigaste rubriken evvaaaah! Men vemfan bryr sig.. haha Blev inte mycket bloggande igår, jobbade till kl sju sen stack jag och C till Värnamo och hyrde lite filmer, hem till honom och vi somnade båda två redan kl. tio :) Väldigt skönt kan jag meddela! Nu är jag dock hemma igen och han har dragit iväg och jobbat, borta två dagar nu.

Själv börjar jag jobba kl. tio och jobbar till fem istället för till halv ett idag, bytte tid med en jobbarkompis som jag tyckte skulle ha lov med sina barn :) Ibland måste man vara lite snäll :) haha

Ikväll är det Afro igen, får se hur stor uppslutning det blir denna gången. :)

lunch :)

Kategori: Allmänt

Blev palsternacks och blomkålssoppa till lunch, lite stekt kyckling till det och nu är jag mätt o go! :)

26 burpees, situps och russian twist gjorda!

Kategori: Dagens utmaning

Hann bara med 30 minuters träning, + utmanings övningarna.

Men det räckte för att benen skulle börja skaka och jag har en känsla av att det kommer bli jobbigt att ta sig ur sängen imorgon.. ;)

Nu ska jag strax ta min racercykel och cykla bort till jobbet.

Simma lugnt!
PUSS

God morgon :)

Kategori: Allmänt

Trött som tusan idag, men ska ändå köra lite ben innan jag börjar jobba.. Hittade några riktigt hemska övningar i tidningen igår, ska se om jag får inte 40 minuter i alla fall. Sen frukost :)


Ha en bra dag!

Mot alla odds

Kategori: Allmänt

Vilket fantastiskt program, vilka kämpar och vilken upplevelse! Herregud, det där gänget hade jag velat hänga med under deras vandring genom Afrika. Kom en och annan tår kan jag ärligt säga, blödig som man är :)

Har ni haft en bra dag? Det har jag! :)
Nu väntar 6 dagars jobb i sträck, men det går fort!

God natt med er,

all love - L. Johnsson

Statistik

Kategori: Allmänt

Imorgon är det tio dagar sedan jag startade bloggen, vilket innebär att statistiken börjar funka. Då kan jag alltså se hur många ni är som läser här.. Ska blir spännande att se! :)

Blir ingen box ikväll, måste vila min stackars arm som jag sträckte på boxen i söndags. Jaaajaaa, imorgon tar vi nya tag!


Kick'n box ikväll?

Kategori: Kost o Träning

Någon som ska träna kick'n box ikväll? Någon som vill träna med mig? Samåka? HÖR AV DIG BA!

Jag är lite mör i kroppen så blir nog ett relativt "lugnt" pass i så fall :)


Träning

Kategori: Kost o Träning

Magen fick sig en riktigt omgång. Alla övningar är hämtade ur senaste numret av Träna Hemma, en del förändringar bara. Så om ni inte orkar läsa detta kan ni skutta iväg och köpa tidningen istället, eller så fortsätter du att läsa detta och sparar 70 kronor.. ;) haha

Körde följade övningar, (skriver en kort förklaring till varje också, får se om någon kan hjälpa mig att ta bilder någon dag):

V-situps: Sitt på golvet med benen i 90 grader i luften och överkroppen lätt lutad bakåt och händerna längs sidorna (startposition). Sänk överkroppen mot golvet samtidigt som du sträcker ut benen i rak position, håll denna position i 15 s. Återgå till startpositionen. Körde 5*15 s.

Plankan: En helt vanlig planka, inga konstigheter. Körde 3*30 s.

Crunch med arm: Ligg på rygg med höger ben lyft och böjt i 90 graders vinke, det andra hålls strax ovanför golvet. Höger arm ska ligga utsträckt mot golvet ovanför huvudet och den andra bakom huvudet (svårt att förklara). Böj dig nu upp uppåt i en chrunch så att vänster ben når vänster ankel, återgå till startposition.Tänk på att vänster benet ska vara rakt hela tiden. Uppreta 10 gånger och byt sedan ben. Körde 2 set med 10 reps på varje ben.

Crunch med tåsträck: Ligg på rygg med benen i 90 grader, armarna utsträckta i luften längs sidorna. Kom upp i en crunch, detta är startpositionen. Sänk det ena benet mot golvet med tårna pekandes nedåt. Byt ben. Körde 3 set med 10 reps. 1 reps = höger/vänster

Liggande höftrullning: Ligg på rygg med armarna ut åt sidorna och benen lyfta i 90 graders vinkel. Sänk båda benen till höger så långt som möjligt. Kom upp i startposition och sänk ner till vänster. 1 reps = höger/vänster. Körde 3 set med 10 reps.

Bergsklättraren: Stå i plankanposition på händer och tår. Spänn magmusklerna och lyft vänster fot och för vänster knä mot höger armbåge, åter gå till plankanposition och byt ben. Körde 3 set med 10 reps. 1 reps = höger/vänster.

Crunch med benen ihop: Vanliga crunches fast med benen ihop istället för isär. Körde 3 set med 20 reps.

Russian twist: Vet vi väl vad det är vid detta laget så jag gör ingen närmare förklaring på den. ;) Körde 3 set med 20 reps. 1 reps = höger/vänster.

PLUS 25 burpees, 25 situps, 25 russian twist till!! Inte dåligt va?! :)

Nästa gång ska jag bestämma i förväg vilka övningar jag ska göra och inte bläddra i tidningen under tiden jag gör övningarna.. haha, kände att jag hade fått ut mer av träningen då, men man lär sig alltid något .. ;) Svettig blev jag ju i alla fall och de sista russian twisten brände ordentligt kan jag säga .. :)

NU - PROTTEDRINK!


Lång powernap..

Kategori: Allmänt

Typiskt mig! Somnade såklart aaaaaasgött i soffan och vaknade NU! En o en halv timme senare.. haha :) Skönt var det men nu ska mina abs få känna på något skönare! Dags för först och främst utmaningsövningarna, 25 är vi upp i nu. Sedan ska jag köra massa massa goa magövningar. Lägger in tips och bilder sen :)



Dagens lunch!

Kategori: Kost o Träning



Misslyckad, äcklig omelett med gurka och paprika.. Ja, det var ju inspirerande.. Haha! Tror jag ska ta en powernap och sen försöka mig på 25 burpees, situps och russian twist, lär ju bränna ordentligt i både armarna och benen efter cirkelträningen igår.

Köpt tulpaner och choklad till mamsen och papsen, och pappa erkände att jag minsann skulle få någonting ikväll också.. Undrar va dom kan ha hittat på? :)

Kvällsöppet

Kategori: Åsikter

Kollade just på gårdagens avsnitt av kvällsöppet på tv4play som handlade om LCHF. Blev mest ett smutskastande med studier hit och studier dit, en ganska lönlös diskution helt enkelt. Ena parten anser att LCHF är farligt för kroppen medan andra påstår motsatsen. Men det är ju farligt att äta pizza, hamburgare och friterad mat också. Kan LCHF hjälpa någon är det ju fantastiskt bra, kan tallriksmodellen hjälpa någon är det bra. Det gäller nog att hitta det som passar en själv.

Själv håller jag mig inte till någon diet, däremot har jag dragit ner på kolhydraterna så som pasta, ris, potatis och bröd och istället ökat intaget av proteiner. Jag skulle aldrig vräka i mig varken fett (som i LCHF) eller kolhydraher utan äter det som jag märker funkar för mig och tränar mer istället.

Hur äter ni? Följer ni någon diet? Vad funkar för dig? :)

För tillfället mår min kropp kanon, så jag har nog hittat det som funkar för just mig! :)

Alla hjärtans dag!

Kategori: Frukost

Ja, god morgon! Hur står det till? Här är allt kanon, som vanligt nu för tiden :) Haft en mysig morgon med mitt hjärta, bjöd på frukost och kollade på Vakna med The Voice. Och frukosten var uppskattad, stekta hjärt-ägg och pannkakor. Nu ligger man på plus.. ;) hihi..



Det syns kanske inte så mycket, men hjärtan är det. Jag gjorde ett gott försök i alla fall :)



Pannkakor och apelsinklyftor


Men själv höll jag mig till fiberhavregrynsgröt.. Haha, två stekta hjärtan också såklart! Kommer stå mig hela dagen på detta känns det som :)


Stor kram och mycket kärlek till Er på Alla Hjärtans Dag :)

LOKA - ny smak!

Kategori: Allmänt



Besvikelsen är stor kan man säga! Hallon - gott! Persika - gott! Men ihop och i LOKAsmak, njäää inte så gott.. Konstgjord, äcklig smak..

Cirkelträning + dansstep

Kategori: Kost o Träning

Phhhhhhhhhuuuuuuuuuuu! Helt jäkla slut! Riktigt gött att dusch och krypa ner i sängen efter två hårda pass. När man vet att man är ledig imorgon känns det ju ännu bättre att krypa ner i sängen. :)

Blev en pannkaka men hallon, lite bacon och lite överbliven kesella efter träningen. Mätt mage, slutkörd kropp! Allt är i sin ordning ;)

Imorgon har jag bjudit hit min älskling på frukost, han tyckte inte det var något konstigt alls, han vet säkert inte ens att det är alla hjärtans dag. :) Gullponken.. Hur firar ni era hjärtan?



All love - L.J

24 burpees, situps och russian twist gjorda!

Kategori: Dagens utmaning

Jajjameeeen! Här ligger vi inte på latsidan, bara att kötta på trots träningsvärken efter all träning igår. Börjar bli riktigt tungt och mjölksyran kryper sig på i alla möjliga muskler och kroppsdelar .. haha

Får se hur mycket man orkar på cirkelträningen ikväll, tur att man kan träna i sin egen takt och efter sin egen förmåga på alla stationer. Det gillar jag! Därefter dans-step, sjukt kul konditionsträning som passar mig ypperligt!

Hur går det för er och era burpees? Är ni med mig eller? ;) Eller är ni veklingar som redan gett upp? ;)

Nu ska jag ta cykeln till jobbet, mer update ikväll.

All love - Lisa

Dagens lunch!

Kategori: Kost o Träning



Jag säger bara.... MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMUUUUUUUUMMMSSSS! Kycklinggryta med lök och paprika och chili-creme fraich och en sallad till det. (Rester sen helgen, men ack så gott!)

Virus

Kategori: Allmänt

Det verkar som att jag börjar få ordning på alla virus som invaderat min dator.. Jag och datorer går inte riktigt ihop men nu har jag löst det helt på egen hand, INTE DÅLIGT! Alla virus är borta och jag slipper nu alla rutor som poppade upp och ljud som kom ut den tidigare.. haha

Mellanmålstips

Kategori: Mellanmål

Jag tänkte ge er lite tips på mellanmål som jag brukar äta. Ibland behöver man mer ibland mindre, det viktiga är att hålla blodsockret på en jämn nivå för att slippa undan sötsuget.


Mitt favoritmellanmål som jag oftast käkar:

- Kesella, i med lite funlight och frysta hallon - KLART! Hur smidigt och gott och hur nyttigt? MMMMMM... Igår toppade jag med lite linfrön också :)


Kör nästan alltid på detta eftersom det är smidigt och gott men jag äter också:


- Äggröra: mosa ägg, i med majonäs, salt o dill och häv på detta på några Finn Crisp/knäckebröd - Mycket gott!

- Keso, banan och kanel: Inte min personliga favorit men det funkar.

- Ägg i alla dess former, men kokt ägg tycker jag är bäst, funkar i alla lägen.

- Annas räkröra med avokado: Blanda turkisk youghurt, majonäs, räkor, gräslök, salt och peppar. Skiva avokado och ÄÄÄÄÄT! Sjukt gott! Brukar ta detta på Finn Crisp eller ett knäckebröd.

- Frukt, päron och persimon är mina favvisar men mättar bättre om man äter något protein till.

- Makrillfile i tomatsås funkar också


Har ni några tips? Dela med er :)


Stumma ben...

Kategori: Allmänt

God morgon på er! Ja, det var inte bara cyklingen hem från träningen igår som var jobbig.. Nu är det ganska jobbigt att sätta sig ner, stiga upp ur sängen osv men känslan är ju riktigt go ändå :) Har precis slängt i mig lite frukost, standardfrukosten. Men konceptet verkar funka och det är ju huvudsaken!


Ledig enda till kl. 14 idag, så jag borde ju egentligen ge mig ut och gå en runda i den härliga vädret.. Får se hur det blir med det, är ju cirkelträning och aerobics på schemat ikväll! :)

Nu ska jag i alla fall fortsätta kolla på Vakna med The Voice :)

God natt!

Kategori: Allmänt

Skulle gjort ett inlägg till om mellanmål ikväll men nu är jag för trött för att skriva något av intresse så det kommer imorgon istället. Kika in då :) hoppas er helg har varit bra, det har min! Har verkligen njutit av ledigheten. Nu går jag dock in i min tunga vecka med långhelg, men det brukar gå väldigt fort och jag tror inte denna veckan kommer bli något undantag :) jag går ju in i vecka två av utmaningen också, har jag klarat en hel vecka klarar jag resten med! God natt! :)

Stumma ben!

Kategori: Allmänt

Ja, det var stumma ben som trampade hemåt på cykeln efter träningen. Riktigt mördarpass, det tackar jag energi och muskelknippet Jonna för! :) riktigt härligt att köra slut på sig själv! En liten sträckning i handleden dock men det var det värt! Imorgon tar vi nya tag :)

Kick'n box ikväll!

Kategori: Allmänt

Någon som vill boxas med mig ikväll?

:)

Promenad i skogen

Kategori: Allmänt

Just varit ute och gått en runda, 45 minuter närmare bestämt och det var så härligt! Sol, snö som snastrar under fötterna och kylan som gör kinderna så där härligt röda :) Och såklart gjorde jag 23 av varje i utmaningen. Russian twisten tar verkligen död på mig.. haha!




Pälsade på mig alldeles för mycket kläder också, man är ju van att ta på sig flera lager när man går ut men när jag kollade temperaturen när jag kom hem visade den 0 grader och inte -20.. Inte konstigt att jag svettades i alla mina kläder .. haha

Veckans kommande träning

Kategori: Kost o Träning

Måndag: Cirkelträning + Aerobic

Tisdag: Kick'n box

Onsdag: Ledig (ev. step puls)

Torsdag: Afrodance

Fredag: Ledig

Lördag: Ledig

Söndag: Kick'n box

Jobbar hela helgen så blir inte mycket träning då, gör ju dock burpees-utmaningsövningarna varje dag. Blir säkert någon promenad eller något på helgen också, inte helt spikat än alltså men ungefär såhär kommer det se ut. Längtar tills snön försvinner så jag kan börja löpträna igen, längtar efter mördar-intervaller i backe och 7-8 km rundor i skogen :) Ska bli skönt att slippa anpassa sig till tidsbestämda pass och istället träna när man vill. Blir inte så mycket variation för tillfället men det funkar. :)

Att motstå sötsaker

Kategori: Allmänt

Ja, sju dagar har snart gått och bara 23 dagar kvar tills första målet är nått - Att vara sockerfri i 30 dagar. Ska jag vara ärligt så är det sjukt jobbigt att motså frestelserna särskilt på helgerna. För tillfället står det en skål med chips en o en halv meter från mig och bara ropar efter att bli uppätna med som sagt, har jag bestämt mig så har jag. Inga chips för min del alltså!






Har faktiskt inte känt mig så sugen på godis eller något sånt än, det är ju först när man ser alla godsaker framför tvn som man blir sugen. Försöker äta ordentligt och regelbundet istället, det hjälper.
Hade jag bott själv hade jag inte haft några frestelser att falla för men då hade det ju inte heller blivit någon utmaning.. haha :) Nu testar jag ju mitt psyke och än sålänge är psyket starkare än sockersuget. Vilket känns mycket bra!


Hur gör ni? Faller ni för alla godsaker eller håller ni er borta från dem? :)

Snart dags för en promenad och sen utmaningen, 23 stycken är det vi ska göra nu va?

All love - Lisa

Soooovmorgon

Kategori: Allmänt

O va sköööönt! Älskar att vakna och vara så där härligt utvilad men jag kommer nog till att ligga kvar i sängen en stund till, bara för att jag kan! Haha..

Ska på bio ikväll, någon som har sett En gång i Phuket?


Melodifestivalen

Kategori: Allmänt

Mycket bra dag idag! Till och med melodifestivalen var ju lite bra :) Daniel Lindgren var sjukt bra likaså den fjantiga lilla typen Ullebulle med sitt munspel. Yes yes, hur går det med att hålla uppe er motivation såhär på helgerna? Jag har idag stått emot både pizza, chokladfondue, kärleksmums, läsk, chips, godis och ostbågar. Ja, har jag bestämt mig så kan jag - Viljan att vinna är starkare än rädslan att förlora som Adam Alsing hade sagt. Haha. Nu väntar sängen på mig, ska bli skönt med sovmorgon imorgon :) Sov så gott! PUSS

22 burpees, 22 situps och 22 russian twist avklarade

Kategori: Allmänt

Ja, än så länge har jag inte gett upp, hur jobbigt det än är :) Blev en fantastiskt rolig dag på sjön idag, ingen golf blev det för varför göra något så tråkigt som att slå bollar inomhus när man kan sladda omkring i en bil på sjön, ganska lätt val om ni frågar mig, haha :) blev en kebabsallad till lunch, inte bästa alternativet kanske men det fick duga, det är ju trots allt lördag.. Ikväll blir det till att glo på mellon tror jag, lugnt blir det i alla fall :) Ha en fortsatt bra dag :)

vad ska man upp och göra?

Kategori: Allmänt

Och varför så här tidigt?! Blä! Är så sjukt trött, blir till att åka hem och sova en stund till. Senare blir det iskörning på sjön, ska bli mysigt att komma ut lite, grilla osv :) sticker iväg och tränar lite golf mitt på dagen sen tillbaka till sjön om det inte är för kallt :) Bowlingen igår gick ju kanon, skitkul var det! Varför gör man inte det oftare? :) ha en bra dag! Kram

21 burpees, 21 situp, 21 russian twist gjorda!

Kategori: Dagens utmaning

Asssåååå, denna utmaningen är helt sjukt jobbig! Förstår inte hur jag ska orka 44 stycken.. hahaha men det ska ju gå, det ska ju göras många till så jag hoppas det går lättare och lättare :) Det är russian twisten som är jobbigast, herregud! Trodde jag skulle dö de sista vridningarna, men det är gött efteråt som tur är. Längtar tills imorgon då jag ska pressa mig genom 22 stycken till av varje!

Kvällens planer!

Kategori: Allmänt

Ja, det var lika gött att sluta tidigt som vanligt! Jag uppskattar verkligen att gå hem tidigare på fredagen, även om det är sent för visst ;) Tidigt eller sent, beror på hur man definierar det!

Har precis slängt ihop en kycklinggryta till kvällen, till det blir det pasta och sallad. Det blir inte allt för mycket pasta för min del, men C ville ha det :) Efter det blir det som sagt bowling! Himlans roligt faktiskt. Fast innan allt detta måste jag klara av dagens utmaning, så bara att ta på sig träningskläderna och sätta igång :) Mindre motiverande en fredagkväll, men det är ju bara att bita ihop! :)


Lunchtime!

Kategori: Kost o Träning

Jaha, ätit världens godaste lunch! ICA-speciale! Grillad kyckling med mangoraja och sallad och till mellanmål blev det hemgjord räkröra på finn crisp men eftersom jag är så glupsk och oerfaren bloggare så blev det tyvärr ingen bild på det. Men gott var det! :)

Hej på er :)

Kategori: Allmänt

FREEEEEEEEEEEDAAAAAAAAAAAAAAAAAAG! Och jag är ledig i helgen! Så jäkla skönt :) Frukosten intagen, ni kan ju gissa vad det blev för något ;) Nu kollar jag på vakna med the voice, som alltid!

Ikväll blir det mat och bowling, ska blir kul! Längesen jag bowlade, får se om jag har några skills kvar ;) Men först blir det lite jobb. ASSÅ JAG NJUTER VERKLIGEN AV TANKEN PÅ ATT JAG ÄR LEEEEEDIIIIGG! hahah..

Glöm inte utmaningen med burpees också! 21 stycken ska göras idag :)

Ha en fin dag!

God natt!

Kategori: Allmänt

Dags att inta sängen, har en go känsla i kroppen av att jag kommer klara denna utmaningen (båda utmaningarna) galant! Känner mig fortfarande så där superpeppad och jag har verkligen viljan och motivationen nu. Bäst att köra på när känslan är bra. Hoppas den håller i sig läääänge! Är så taggad att jag hade velat göra de där 21 burpeesen och situpsen redan idag men nää, det får väl vänta tills imorgon i alla fall :) haha har ju redan gjort mina 20 för idag! Hur går det för er? :)

Imorgon slutar jag tidigt, eller ja, jag slutar vid fyra och det är tidigt för att vara mig :) Ska bli riktigt skönt att vara ledig i helgen och bara njuta. Hoppas på fint väder och några härliga promenader i solen :) Lite golfträning också!

God natt allihopa!

Kram

Dagens!

Kategori: Kost o Träning

Frukost: Fiberberikad havregrynsgröt med hallon/blåbär, stekta äggvitor och två glas vatten

Mellanmål: 1 Finn Crisp med skinka och en kopp te

Lunch: Lasagne och tomatsallad, tre glas vatten

Mellanmål: Kesella med funligt, 1 finncrisp med två skivor skinka, vatten

Innan träning: äpple

Efter träning: Proteindrink för första gången någonsin och det var riktigt gott! Smakar chokladmilkshake! :) Ingen är gladare än jag, eftersom jag älskar milkshake.. Haha

Träningen gick bra idag, kändes lite bättre och jag höll (nästan) koll på alla stegen :) Lite förvirrat och tokigt men vi klarade oss igenom detta passet också, och alla verkade nöjda och glada efteråt :) Det är tråkigt att folk inte dyker upp på träningarna dock, tror att tiden är lite väl sen och folk är för trötta (FÖR LATA) och orkar inte träna vid den tiden. Men men, några tappra fighters kom idag och kämpade och shakade, och visst var det kul? :)

Nu duschen! Ser framemot helgen nu :)

Afrodance!

Kategori: Allmänt

Kom igen nu! Dags att skaka loss och svettas ordentligt, soffan kan vänta tills efteråt. ;)

Stressat inlägg men uppdaterar efter träningen igen.


PUSSS

20 burpees, 20 situp, 20 russian twist gjorda!

Kategori: Dagens utmaning

YES! Jag klarade det, det var inte så jobbigt som jag trodde men när det börja närma sig 30 eller ännu värre 40 st så lär man ju vara död efter.. haha

Glömde skriva att 20 situps och 20 russian twist också ingår, och vi ökar med en av varje, varje dag. Imorgon kör vi alltså 21 burpees, 21 situps och 21 russian twist ;)

Frukosten har jag redan hunnit äta upp så ingen bild på den idag alltså.. haha! Men det var som vanligt fiberhavregröt med blåbär/hallon och stekta äggvitor som blev över efter Jennie bakning, så jag vet inte hur många det var. Men mätt blev jag ;)

Snart dags att dra iväg till jobbet, 8.30-19.15 idag.. Sen AFRODANCE! Hur många kommer?! :) Jag utlovar ett riktigt svettigt och roligt pass, kl. 20 i idrottshallen! 

Ha en bra dag ;)

Utmaning nummer två!

Kategori: Allmänt

Hittade just en otroligt bra blogg med en otroligt rolig utmaning, den kan ni läsa på Linnéas blogg.. Har ju dock missat de två första dagarna så jag kör utmaningen på egen hand :) Börjar imorgon, då ska 20 burpees göras, därefter öka jag med en burpee varje dag fram till vägningen.. Sista dagen kommer jag alltså göra 44 burpees.. Vad är då en burpees? Spana in här.. Jag vet inte vad jag har gett mig inte på, med den ska bli spännande :)



NU KÖR VI!

PUSSS

Dags för step :)

Kategori: Allmänt

Dags att dra iväg och träna lite! Step-up på schemat, ska blir gött :) Jag är laddad!



Bjuder på bilden, haha :D

Hej så länge!

Dagens!

Kategori: Dagens utmaning

Frukost: Fibergröt med blåbär/hallon + 1 ägg

Lunch: Tråkig tomatsallad med kyckling och mangoraja



Mellanmål: Två finn crisp med ägg och kesella med funlight + vatten

Innan träning: Äpple

Efter träning: Te + banan och två finn crisp med äggröra och kräftstjärtar

Motivation och inspiration

Kategori: Träningstips

Ja, hur håller man sig egentligen motiverad och inspirerad när det gäller träning? Hur gör man för att hålla uppe motivationen långsiktigt? Jag är ingen expert på området men hur JAG håller mig inspirerad och motiverad ska jag dela med mig av nu. Jag ska ärligt erkänna att jag alltid varit en "periodare" när det gäller träning. Över sommaren har jag alltid tappat suget på att träna och tar hellre en glass eller två i solen och njuter av ledighetem, vilket jag också tycker att man ska göra. Det var väl därför jag gick upp 7 kg förra sommaren :) haha.. Åter till ämnet.

Det sämsta man kan göra är att säga till sig själv att "Till sommaren ska jag går ner 15 kg och ha ett sex-pack på magen". Sådan mål har många, särskilt inför sommaren. Men hur många lyckas? Inte speciellt många va? Varför inte istället sätta upp delmål på vägen som att "Denna månaden ska jag avstå från godis och läsk och träna 3 ggr i veckan". Gör man det har man i alla fall ett ett specifikt mål, som inte är så långt borta som till sommaren och det är inte omöjligt att klara av. När man klarat detta mål, sätt upp ett nytt och snart har några kg runnit av din kropp, istället för inga alls. Att ha för hårda mål som att träna 5 gånger i veckan om man är ovan är inte ett rimligt mål och det kommer inte hålla i längden. Börja sakta och öka sedan om du känner att du hinner/orkar/behöver mer träning.
Jag har alltid haft mål med min träning, även fast jag varit en träningsperiodare. Det har varit att klara springa 2 km, eftersom jag alltid hatat att springa. Efter två km var det 4 km som gällde och idag springer jag 7-8 km lätt som en plätt :) Delmål är ett vinnande koncept helt enkelt!

Att träna med en kompis är också ett bra sätt att hålla sig motiverad, då kan ni pusha varandra och se resultat ihop. Det är roligt! Kick'n box och andra par-träningar är perfekta för att hålla igång med träningen, man måste gå dit eftersom ni behöver varandra under träningen.

Testa på något nytt och variera din träning, det är viktigt. Självklart tröttnar man om man bara springer samma runda eller går på samma pass hela tiden. Det viktigt att hitta det som passar och som man tycker är kul, då gör man det gärna igen.

Pulsklocka! Denna fantastiska uppfinning! Det var den som gick mig att bli en löpfantast i höstas. Skitkul! Då kan du följa upp din träning på ett bättre sätt, du ser hastighet, tid, kcal-förbrukning, längd puls osv och du vill bara bli bättre.

Nya träningskläder piggar alltid upp! Men även om det kanske är roligast första gång och det är ju onödigt att köpa nya kläder till varje pass.. Äch, ni fattar grejen :)

Läs bloggar och tidningar om träning, det har inspirerat mig mycket! Förr läste jag bara skvallertidningar men nu är det bara träningsmagasin som gäller. Alltid hittar man något nytt att läsa om och inspireras av.

Sen kommer ju de där dagarna då man bara vill stanna hemma i soffan och kolla på tv och det är då det är jobbigast att hitta motivationen. Känn efter hur kroppen mår, är du sjuk? Eller stressad över jobb/skola osv? Ja! Stanna hemma då, ta en dag ledigt det är viktigt att vila sin kropp också. Om det inte blir varje dag.. Är det så att du varken känner dig sjuk eller stressad utan bara lat. Ja, då är det bara att ta på sig kläderna. När du har kommit så långt är det ju onödigt att stanna hemma. BARA GE DIG IVÄG! Det kommer kännas så bra när du kommer hem, och man sover mycket bättre efter en träning. :) Lite träningsvärk är inte heller en orsak att stanna hemma, det blir bättre av mer träning :)

För min del är det viktigt att jag planerar hur mycket och när jag ska träna eftersom jag inte jobbar samma tider varje dag. Jobbar jag helg vill jag helst träna på veckorna och är jag ledig på helgen tränar jag gärna en dag då och tar en ledig dag i veckan :) Det kan lätt bli att man stannar hemma på soffan istället för att träna när man inte har planerat in träningen. Vem har inte varit med om att man helt plötsligt blir jätteintresserad av Vetenskapens värld eller Kalla fakta en kvart innan träning? ;) Haha.. Måååånga gånger!

En annan sak som har pushat mig är min bakgrundsbild på datorn - You aren't going to get the butt you want by sitting on the one you have! Mycket bra att starta datorn och varje gång mötas av den texten. :) Sätt upp bilder och texter på människor och citat som inspirerar dig, på kylskåpet t.ex.. ;)

Tänk också på att kosten är en väldigt viktigt del om man vill ha resultat från träningen, och att unna sig en kaka efter träningen är INTE okej.


Alla kan nå träningsresultat - med rätt vilja, inställning och motivation!


Detta var lite om hur jag motiverar mig själv, jag är, som jag sa innan, ingen expert på ämnet utan delar bara med mig av mina egna erfarenheter och tips.

Hur finner du motivation till att träna? Har du några långsiktiga mål? Dela med dig! :)

Pusss o Kram
Lisa


Go morrrroon go morrooon!

Kategori: Allmänt

HEj på er!

Mår prima idag, pigg och utvilad trots att jag vaknade vid. 5.20 :) Har en lång dag med jobb mellan 10-19.15 framför mig och sedan stepup ikväll vid 20. Blev ju ingen träning igår fast jag var riktigt sugen, bättre att vila när kroppen reagerar på det viset. Men nu är jag riktigt laddad för träning igen!

Inlägg om hur jag håller mig motiverad kommer inom en timme, tror jag hinner innan jag ska till jobbet :)

Ha en fin dag allihopa!




Avnjuter förresten den här goa frukosten, fibergröt med hallon och blåbär och ett ägg.. Samma frukost dag in och dag ut men jag njuter varje himlans dag.. haha :)

God natt!

Kategori: Allmänt

Imorgon kommer ett inlägg med tips på hur jag håller mig motiverad. Kika in då, jag är för trött för att skriva ett långt inlägg om det nu :) Något mer ni vill att jag skriver om eller har frågor så släng gärna iväg en kommentar. :)


Vore kul att veta vilka som läser, vilka är ni? :) Min statistik funkar inte för tillfället så jag ser inte hur många ni är, men med tanke på alla kommentarer överallt så är ni nog ett par stycken i alla fall :)

God natt!

Myskomage

Kategori: Allmänt

Nu är magen lugn som en filbunke igen, jag begriper mig inte på den. Har aldrig tidigare haft problem och har alltid kunnat äta allt utan att den påverkas (mer än att den blir uppblåst om jag äter för mycket choklad.. haha).

Hade velat träna nu ikväll men det får vänta tills imorgon, då står step-up på schemat men innan dess ska jag jobba mellan 10-19.15. Är ledig i helgen och det ska bli sååå skönt! Funderar på att anmäla mig till en afrokurs, tvådagarskurs helt gratis. Kan jag behöva för att få den där extra inspirationen till att leda pass igen.. Får se hur det blir med det :)


Kärlek! - Lisa

Konstig eftermiddag

Kategori: Allmänt

Mådde ju prima när jag vaknade men efter lunchen hann inte maten landa i magen innan den kom upp igen. Har varit lite instabil i magen sen jag kom hem från Thailand men har den senaste veckan känt mig bättre. Får se hur det artar sig! Fick dessutom nyss något skit i datorn, poppade upp massa blinkande rutor över hela skärmen, men nu verkar det funka.. haha Får se vad som händer här näst..

Ingen träning ikväll alltså, TRRÅKIGT! Jag som var så sugen!!

Frestelser....

Kategori: Allmänt



Någon försöker testa mitt psyke..... Men jag ska inte ha, trots att det ser ut som det godaste jag kunnat äta i hela mitt liv! Suck... Har tre födelsedagar kvar innan dessa 30 dagarna är över, får se hur länge jag kan hålla mig.. hahaha

Frukost

Kategori: Frukost

Fiberberikad havregrynsgröt toppat med varma hallon/blåbär blandat med funlight och lite mjölk på det + ett ägg!

Får se hur det blir med min PW idag, fortfarande -14 grader..

God morgon :)

Kategori: Allmänt

Allt bra med er? Här det det kanoners!

Vill bara upplysa er läsare om att inga anonyma kommentarer besvaras eller accepteras. Roligare om jag ser vilka ni är också :) Annars är det skitkul att ni kommenterar, det motiverar!

Ha fruktansvärd träningsvärk i armarna idag, men jag älskar känslan. Värken är ju ett bevis på att man faktiskt fått ut något av träningen och det är ju det man vill :)

Ledig idag! Har inget planerat och det är så gött. Ska bara ligga i soffan och kolla tv hela dagen.. NÄÄÄÄÄ, kanske inte. Får nog pallra mig ut på en PW sen i alla fall. Blir en timmes Kick'n box ikväll också :)


Nu - Frukost!

Ytterligare ett litet förtydligande.

Kategori: Åsikter

Det är ingen som tvingar dig att läsa det jag skriver här, det är ditt eget val!

När det kommer till träning och hälsa blir alla så avundsjuka när andra vill lyckas och värre är det om någon faktiskt lyckas. Man unnar inte någon en vältränad kropp eller en god kondition, vilket för mig är helt stört och det gör mig så irriterad! En slimmad kropp eller en biffig sådan kommer inte som ett brev på posten, utan det ligger hårt slit och många timmars träning för att nå de mål man vill.. Alla kan lyckas, med rätt vilja och motivation, och det är därför jag skriver här. :)


Ta en titt på dig själv och ditt liv innan du nedvärderar andras!

TACK O HEJ LEVERPASTEJ! :)

PUSS




Dag 1

Kategori: Träningstips

Det här går ju bra! Tre pass avverkade idag. Ett på förmiddagen som jag skrev om tidigare och ett cirkelträningspass och ett dans-step nu ikväll! Så himla gött! :) Cirkelträningen var jäkligt kämpig men hur roligt som helst och det blir ju så jobbigt man själv vill, därefter ett fantastiskt roligt danspass. Vilka härliga ledare vi har i HP!  Många förbrukade kalorier idag alltså så nu ska det fyllas på med energi och sedan ska jag inta sängen.




Två ägg + kesella med funlight o blåbär/hallon - MUMS! :)



I did it!

Kategori: Allmänt

30 minuters styrka och 20 minuters kondition! = 50 minuter! Gött tryck och mycket inspiration :)

Jennie bakar tårta................. JAG SKA INTE HA!
Däremot kanske det blir aerobic ikväll, någon som ska med? :)

God morgon :)

Kategori: Allmänt

Frukost intagen, likaså soffan. Härligt att inte börja jobba förrän vid två. :)

Nu när jag bloggar kan jag ju inte fuska så om ungefär en halvtimme är det dags att träna. Får se om jag vågar ge mig ut och springa i -16 eller om det blir träning här hemma istället :) Har lite träningsvärk sen Kick'n boxen igår också! GÖTTTT!!

Utmaningen påbörjad.

Kategori: Allmänt

Tävlingsmänniska som man är, jag antog utmaningen. Nu ska det BRÄNNAS FETT!

Upprörde visst lite med att skriva ut hur mycket jag ville gå ner i vikt :) Skriver därför istället att jag vill sänka min fettprocent och komma i bättre form så är alla nöjda och glada. :) Om eventuellt, kanske fem kg försvinner är det ju bara ett plus.. ;) haha

Tre inlägg på en kväll, det här börjar ju bra!

Natti natti :)

Vägning!

Kategori: Träningstips

Calle vill ha trävling om vem som kan gå ner mest i fett, vågar man utmana?
Han ska strax vägas i alla fall.. :)

Nu kör vi!

Kategori: Allmänt

Dags att skaffa lite motivation! Har liksom fastnat i ett läge i min träning då det inte händer något, kan det bero på att jag varit på två veckors semester i Thailand och inte är ett dugg motiverad att ge mig ut i -10 och springa. Men nu är det alltså dags att göra ett ryck och gå ner de sista 8 kilona som jag inte vill ha på min kropp. Hoppas att jag ska få lite mer pepp av att skriva här och följa andra som är i samma situation!


Det hela började med att jag efter semestern hade gått upp från 72, som är min normalvikt till 77.7 kg. Vilket inte var det roligaste jag varit med om. Satte därför upp ett mål om att gå ner till 70.5 kg till jul vilket jag också gjorde, + lite till, julaftonsmorgon stod vågen på 69.6 kg! Över jul och nyår gick jag dessvärre upp till 71 kg igen och när jag åkte till Thailand 9 januari var jag fortfarande 71 kg. Två veckor i Thailand senare, varav två dygn av magsjuka stod vågen på 67.2 kg.

Idag 5 februari är jag 68 kg tung och mitt mål är att gå ner till 60 kg innan juni. 8 kg på 6 månader alltså! Vilket inte alls är en omöjlighet :)

Totalt sett har jag alltså gått ner ca 9 kg, varav 4 är normalkilon.

Igår mätte jag fettprocent, muskelmassa, vikt, vattenprocent osv, men mer om det imorgon!
Nu är det alltså dags att komma igång, någon som hakar på? :)

PUSSSSSSSSSS

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt