shapemybody

Träning, kost, inspiration!

Jo förresten..

Kategori:

Idag när jag vaknade hade jag den värsta träningsvärken, ever. Det värsta är att jag av erfarenhet vet, att idag är inte den värsta dagen, utan den kommer imorgon. Haha! No pain, no gain så att säga!

Vad träningsvärken beror på är riktigt djupa squats, svidande legextensions och grymma vadpressar.
Bästa övningarna för snygga ben! Jag får träningsvärk varje benpass beroende på att jag hela tiden utmanar mig själv. Det är nyckeln till framgång.

Idag när jag kom hem, tog jag och Jennie en tur med fyrhjulingen, sååååå härligt!!

Sista dagen som 20-åring

Kategori:

Så var snart 23e maj över, alltså dagen innan min 21 års dag. Dagen då jag blir närmre 30 än 10. Min födelsedag. Jag älskar att fylla år och jag älskar presenter så nu ska jag krypa ner i sängen och sova, så det blir fredag och födelsedag snabbare! :)

Ta hand om era nära och kära!

Kärlek - Lisa

Tentaplugg!

Kategori:

Dags att ta tag i det sista plugget innan tentan imorgon. Eller sista och sista. Har en tenta även på tisdag, men ni fattar ju vad jag menar.. ;)
Ikväll ska vi köra ben på gymmet och jag ser verkligen framemot det! Längtar redan nu.. :)

Bokade just hotell för sista veckan i Kroatien, ska bli så härligt med lite soooooool och väääärme!!

Träning träning träning

Kategori:

Träningen går för tillfället riktigt bra, jag börjar få kontakt i övningarna på ett sätt jag inte fått tidigare. Mycket tack vare all hjälp från Calle! Jag börjar se muskler på ryggen som jag inte visste fanns, om bara fettet vill släppa så kommer det snart synas riktigt bra resultat. Efter tentorna ska jag ta tag i kosten ordentligt, just nu finns varken lust eller tid för ytterligare kostförändringar. Jag kör min gröt till frukost, kyckling till lunch och kvarg däremellan.
Igår körde vi bröst, axlar och triceps och idag körde jag rygg och biceps.

Nu åter till plugget, ville egentligen bara säga hej så- HEJ! :)

Kärlek - Lisa

Vilken vecka va!

Kategori:

Jag har fullkomligt glömt bort att skriva här. Vilket givetvis innebär att jag gjort massa annat istället. Pluggat till exempel! Usch va jag känner mig stressad över plugget.. Matten är jag helt säkert på att jag inte kommer klara eftersom jag inte fattar någonting. Den andra kursen, verksamhetsstrategi kommer jag fixa bara jag anstränger mig lite.
Veckan har i övrigt bestått av träning, riktigt bra träning också. Skönt att vara på banan igen efter Barcelona-uppehållet! Jag och Calle har kört massa pass ihop denna veckan och jag älskar det!
Och vilken värme det varit i veckan, så härligt med lite sommarfeeling! Hade shorts för första gången här i sverige häromdagen, då är det sommar. Sommar innebär som alla vet även regn, det fick jag känna på igår när jag var med Calle ute och fiskade i ösregnet. Vet inte riktigt vad jag tänkte på när jag följde med ;)

Det kommer bli lite begränsat med inlägg de närmaste två veckorna också, lägger all tid på viktigare saker..

Jo, förresten! Två veckor i Kroatien i sommar är planerat och bokat. Underbart!! :)
Kärlek - Lisa

Dödad på gymmet

Kategori:

Var med min prins på gymmet idag, men nu börjar jag tvivla på om han är min prins eller inte. Han pressar mig till det yttersta och kör verkligen skiten ur mig. Idag var det mina ben som råkade illa ut och varken jag eller Calle kunde gå när vi lämnade gymmet haltandes som två pensionärer. Haha! Jag gillar det på något sätt ändå ;)

Nu myser vi i soffan, äntligen. Och ja, han är fortfarande min prins!
Kärlek - Lisa

Tillbaka!

Kategori:

Nu är jag tillbaka i Jönköping igen efter en fantastisk vecka i Barcelona! Värme, sol, bad, shopping, god mat, goda drinkar, kall öl, långa promenader, häftig stad med häftiga byggnader och många sevärdheter, många skratt och ett underbart resesällskap! Tänkte att jag skulle bildbomba bloggen när jag får lite tid över. Semestern har i alla fall varit perfekt!
I lördags var det bröllop för Linnea och Ulf, ett mycket trevligt bröllop med massa roligt folk och god mat. Fint brudpar också! Söndagen bestod av återhämtning efter en intensiv vecka och igår var det plugg för fulla muggar. Idag är första dagen jag har kunnat träna sen jag kom hem, en veckas uppehåll alltså men nu är jag taggad för att ta nya tag. Alltid bra med en paus så kroppen får vila och återhämta sig ordentligt, självklart har jag varit förkyld i veckan, det blir jag alltid när jag är ledig.. Haha

Idag var Jennie med mig på gymmet och hon kan intyga att det tar bra när man tränar som jag gör ;) hihi.. Armar, axlar och mage fick en omgång idag. Härligt!

Nu har vi precis städat lägenheten som var äckligt skitig.. Men nu är det fint igen!

På återseende!
Kärlek - Lisa

Barcelona!!

Kategori:

I eftermiddag lyfter jag och underbara Emma mot några dagar i Barcelona. Hoppas på sol, shopping, god mat och massa skratt och galna upptåg. Känner jag oss rätt så blir det så också!

Först är det några timmar i skolan som gäller, åker vid 17.30 ikväll. Smidigt att åka direkt från Jönköping.

Ha en trevlig vecka! Jag tar semester från träningen nu och jag ska njuta till fullo av allt vad semester innebär!

Kärlek - Lisa

Saturday!

Kategori:

Jag glömde ju skriva igår att Calle agerade hitler igår och vi körde ett benpass ihop. Behöver jag ens säga ett det var jobbigt?! Sjukt jobbigt. Ville typ dö mellan varje set. Han är sinnessjuk när han tränar. Inte konstigt han mår illa efter han tränat. Det gjorde jag också!
Idag är det en efterlängtad vilodag. Vilodag från träningen i alla fall, har både hunnit kolla på en film, skrivit bokrecension, tvättat två maskiner tvätt, ätit, solat, städat lägenheten och tvättat. Plus att jag städade Calles lägenhet innan jag åkte därifrån och klockan är bara två! Effektiv dag- gillar't!

Tror att jag ska ta en liten powernap, sedan duscha och dra ner på stan och möta upp de andra tjejerna som ska vara faddrar. Vi ska börja planera lite. Kvällen är oskriven än så länge men något dyker säkert upp.

Ha en fortsatt skön dag!
Kärlek - Lisa

Fredagsmys!

Kategori:

Haft mamma och pappa här på lite fredagsmys. Tacogratäng och fruktsallad med glass stod på menyn och det verkade gå hem. Så mysigt! Nu blir det ännu mer mys i soffan och en film :)

Trevlig helg!
Kärlek - Lisa

Kollar ni på Let's dance?

Kategori:

Tony är ju sååååå jäkla pinsam! Vad håller han på med?!

Det blev ett bra pass till slut, 15 minuter på cykeln och sedan axlar, mage och triceps. Boowwwyyaaaa! Jag är stark som bara den!

Nu - krypa ner i sängen!

Kärlek - Lisa

På spinningcykeln!

Kategori:

Sitter i skrivandets stund och trampar på cykeln. Skönt att kunna blogga och träna samtidigt. Tidseffektivisering så att säga! Har varit en riktigt tung dag i skolan. Matten är sjuk. Fattar fortfarande nada och det går bara fortare och fortare framåt. Döda. Mig.

Hur skönt väder är det inte ute på tal om något helt annat? Ska lätt sätta mig ute när jag kommer hem.

Var inte alls träningssugen när jag klev in på gymmet idag men nu rinner svetten ner för mina armbågar. Dags att ta i lite till! Nu åker vi! Köööööööööör!

Kärlek - Lisa

1 maj!

Kategori:

Ingen ro och ingen vila! Dags att ta sig upp på löpbandet efter ett extremt långt uppehåll från just löpningen. Jag är dock taggad till tusan! Ska bli så skönt med ett svettigt pass.

Hörs senare!
Kärlek - Lisa