shapemybody

Träning, kost, inspiration!

God morgon!

Kategori: Allmänt

Har spenderat morgonen åt kaffedrickande och nyhetsmorgon, mysigt med en lugn start på dagen. Borde egentligen varit i skolan vid det här laget men magen har ballat ur (efter papparkaksätning igår, haha). Nu ska jag ta tag i plugget hemifrån men först måste jag ta mig ur soffan och det blir inte det lättaste. Min ben är totalt dödade efter gårdagens benpass på gymmet med Jennie! Kan varken sträcka ut benen, gå eller stå. Då vet man att man gjort tillräckligt ;) Idag ska jag försöka få till ett axel/biceps-pass, eller jag SKA får till det. Kanske till och med på nya gymmet vid skolan. Det återstår att se! 
 
Hej o hå! 
Kärlek - Lisa 

Ny vecka!

Kategori: Allmänt

Står i startgropen för att sätta fart mot gymmet, idag blir det djupa benböj. Dags att forma till rumpan ;) 

Bjuder på en gammal bild med brunbrända sommarben! Längtar tillbaka! 


Välkommen fredag!

Kategori: Allmänt

Resultaten börjar så smått visa sig. Det gäller att kämpa hårt för att nå sina mål, jävlaranamma och järnvilja kommer man långt på. 
Still not there så det är bara att fortsätta i samma riktning, för det funkar ju uppenbarligen! 

Föreläsning väntar, sedan axel/biceps-pass på gymmet och efter det blir det fredagslunch med älskade syster på stan. 


Trevlig helg! 
Kärlek - Lisa 

Så var det dags igen.

Kategori: Allmänt

Hej o hå va tiden springer iväg! Hinner inte med någonting känns det som! 
Livet rullar på, träningen går bra och plugget känns under kontroll. Ändå längtar jag till jullovet som inte är speciellt långt bort nu. Behöver en period off för att skapa ny energi. 
 
Lämnar i alla fall bästa helgen på länge bakom mig. Fredagen träffade jag mysiga Therese för en tur på stan och en fika på bryggan och på kvällen blev det middag och lite drinkar med snygga tjejer hemifrån. På lördagen kom Matilda upp på en sleepover med god mat, gott vin, rolig kväll på krogen och massa massa tjat. Det är konstigt hur mycket man kan ha att prata om egentligen. En riktigt bra helg som jag lever på länge! Massa kärlek till er! 
 
Idag är det ledigt från skolan och jag funderar på om jag ska ta en tur ner till stan och köpa lite nya blommor eller om jag ska gå ut i skogen en runda. Eller kanske springa en runda?? Ja, jag får nog suga på den karamellen en stund. Nu en kopp kaffe till. 
 
Har för övrigt tappat lite sugen på att skriva här, varför läser ni min blogg? Vad vill ni läsa? TIPSA MIG! 
 
Kärlek - Lisa