shapemybody

Träning, kost, inspiration!

Proteinshake - banan/choklad!

Kategori: Allmänt

God morgon!
Flytten igår gick smidigt men herregud va grejer man har samlat på sig. Helt sjukt, och då har jag bara flyttat från mitt flickrum hos mamma och pappa, haha!
På kvällen blev det syjunta med klassen för att fixa till overallerna inför kommande inspark. Sååå kul ska det bli!

Jag måste bara tipsa om proteinshaken jag slängde ihop nu på morgonen. GODASTE JAG DRUCKIT! Räcker till två personer.

Mixa:
En skopa valfritt proteinpulver med chokladsmak.
En banan.
En skvätt mjölk (välj mängd efter konsistens du önskar)
En stora matskedar kvarg.
Otroligt god, nyttig och proteinrik. En perfekt start på dagen! Smakar mycket bättre om man kör i mixer så allt blandas samman ordentligt + att den blir skummig och god! :)

Sista dagen.

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en ganska lugn dag på jobbet, imorgon väntar sista dagen. Det innebär också att det ska bjudas på avslutningsfika, så eftermiddagen/kvällen har ägnats åt kärleksmums-bakning. Ett stort fat med gigantiska bitar ska det svullas i imorgon. När bakningen var klar började jag att flyttpacka. När går flytten undrar ni? Imorgon svarar jag! Alltid ute i sista minuten, vad det än gäller. Skickade även in papper till CSN idag, också i sista minuten. Blir så trött på mig själv..
På tal om flytt, imorgon blir jag sambo med prinsen och jag trodde bara att jag hade några kartonger med grejer. Men nähäduuu! 6 bananlådor, två resväskor, flera kassar och maaaaaaaassa skor. Tror inte att allt kommer få plats i bilen imorgon.. Hmm..

Nä, läggdags!
Kärlek - Lisa

Med lätta ben.

Kategori: Allmänt

En rolig dag på jobbet resulterade i en lika trött Lisa som igår. Sov några timmar, ja, tro det eller ej men jag kommer kunna somna även nu. Det är en grym egenskap jag har att jag kan sova vart som helst, när som helst. Släpade mig ändå iväg till elljusspåret utan större förhoppningar men med pappa i ryggen vill man ju inte ge upp för lätt. Vi sprang 5,5 km med ett hyfsat tempo och jag kände att benen var bra mycket lättare nu. Skönt att man kan återhämta sig så pass snart efter uppehåll. Jag vann på upploppet så ikväll somnar jag med ett leende som snurrar sig runt halva skallen. Hihi :)

Fast nu ska jag lyssna på Carolina Gynnings sommarprat, en fantastiskt inspirerande kvinna.

God natt alla fina!
Kärlek - Lisa

Ovanligt trött!

Kategori: Allmänt

Ligger nerkrupen i sängen. Känner mig ovanligt trött. Jag har sovit hela eftermiddagen och legat framför tvn invirad i en filt nu ikväll. Ibland behöver man det också. Bara vara.

Tre dagar kvar på jobbet sedan går flyttlasset mot Jönköping. Underbart! Då blir man sambo med världen bästa kille och sedan blir det plugg (och träning förstås) för hela slanten! Men först och främst väntar inspark i två veckor för alla nya studenter, ser framemot att träffa alla! :)

Sov sött!
Kärlek - Lisa

Sista veckan på jobbet!

Kategori: Allmänt

Ny vecka med nya möjligheter. Dags för en ny start? Sätt upp mål och kör! Det är bara DU som kan förändra dig och din livsstil.

Förra veckan blev det två löpturer och fem promenader/golfrundor för min del. En bra men ändå lugn start på hösten. Ja, för nu är det ju typ höst?! Gaaaaah! Stanna tiden pleezzzz!!
Denna veckan hoppas jag på fler tillfällen för löpning, kanske till och med ett besök på gymmet i helgen.

Dags att kicka igång den här veckan, sista veckan på jobbet också, sedan börjar allvaret!

Kärlek - Lisa

Tufft..

Kategori: Allmänt

En tuff dag med mycket regn och svårspelad bana resulterade i en 78-runda på dagens tävling. Känner ändå att det är roligt att spela och det är ju huvudsaken! Slagen sitter men puttarna ville inte trilla i idag, bättre lycka nästa gång helt enkelt ;) haha!

Resten av eftermiddagen kommer spenderas i soffan med friidrott och polkagrisar. Man måste ju trappa ner med sockret i etapper annars blir man ju galen, hihi! :)

Kärlek - Lisa

Vilken dag!

Kategori: Allmänt

Det blev en spännande dag på golfbanan idag! Jag och morsan fick agera rapportörer och fick följa tre härliga killar under dagens final-rond av Nordea Tour på Isaberg GK. Otroligt spännande och inspirationshöjande så nu är jag supersugen på att lira imorgon då det väntas funktionärs golf för alla som hjälpt till under veckans tävling.
Imponerande att se hur duktiga spelarna är!

Nu ska jag krypa till kojs så jag är utvilad imorgon, vi hörs då!

Kärlek - Lisa
(Bild lånad av Nordea Tour)

Dagens tips!

Kategori: Allmänt

Det finns inget bättre att lyssna på när man ska springa eller träna på gymmet än detta. Tackar min prins för att han lärt mig lyssna på denna musiken, den ger det perfekta pushen för att orka fortsätta när det blir jobbigt. Han har använt Neradio sedan han var typ 10 år så jag ligger 15 år efter i den utvecklingen.. Haha! Jag kör alltid House/Trance eller Sweden-kanalen, appen finns att ladda ner gratis på app-store men det går även lyssna via nätet :)

Kärlek - Lisa

Min passion i livet!

Kategori: Allmänt

Som ni vet är träning ett stort intresse för mig. Ett annat stort intresse är golfen som jag äntligen har hittat tillbaka till. Riktigt kul att lira igen! Det finns inget som kan göra en så glad som när man slår riktigt grymma slag men det finns heller inget som kan gör en så förbannad när det går dåligt. Ikväll har jag i alla fall ägnat några timmar på golfbanan, med blandad variation i slagen. Roligt var det och en riktigt härlig och svettig kväll!

Nu - SÄÄÄÄNGEN! Som jag längtat!

Kärlek - Lisa

Powerwalk och jordgubbsshake!

Kategori: Allmänt

Kvällens powerwalk avklarad och nu intas en kall jordgubbsshake gjord på mellanmjölk, proteinpulver och frysta jordgubbar. Smakar inte som Gyllene Måsens lyxshake precis, men helt okej för att vara hemgjord och dessutom mycket nyttigare ;)

Nu blir det mys i soffan framför Allsången!

Kärlek - Lisa

New!

Kategori: Allmänt

Uppdaterar garderoben med nya träningsskor och en ny topp från Nike, i matchande färg såklart! Träningen blir så mycket roligare med snygga och funktionella kläder.

Två veckor kvar tills jag så smått kan börja inta gymmet igen! Längtar!!

Har ni några mål för höstens träning?

Keep fighting!
Kärlek - Lisa

Jobbelijobbjobb!

Kategori: Allmänt

Idag knackar jag siffror och dricker kaffe för fulla muggar, inte jättespännande men tiden rullar på fort i alla fall. Snart lunch och efter det har ju typ hel dagen sprungit iväg. Underbart!

I eftermiddag ska jag ut och gå en långrunda för att motverka dagens sjuka träningsvärk! Löpningen satte sina spår på mina stackars ben, går som en vaggande anka idag.. Haha!

Nu ska jag återgå till jobbet. Önskar er en fortsatt bra dag!

Kärlek - Lisa

Back on track!

Kategori: Allmänt

Hallå i stugorna!
Nu kommer det ni väntat på! För det vet jag att ni har - En COMEBACK! Ja, för nu är jag på banan igen efter en period i semester-mood. Av olika anledningar kom bloggen i skymundan under våren och hela sommaren och jag kände helt enkelt inte för att ägna tid åt att skriva här. Nu är jag dock redo att inta hösten, återgå till rutiner och normalt liv igen och kötta på gymmet som aldrig förr!

Vad jag ägnat mig åt den senaste tiden kommer upp här framöver så håll utkik.

Startade veckan med 30 min löpning, inte dåligt efter ett så långt uppehåll! Stolt tjej!

Tagggaaa beach 2014!

Kärlek - Lisa