shapemybody

Träning, kost, inspiration!

Söndagsmys med Jennie!

Kategori:

Hej på er! Har ni haft en bra helg? Det har jag! :) superdupermysigt.. Har pluggat en hel del, sovit, pluggat, myst, sovit och pluggat :) typ hela helgen! Underbart!


Nu har jag och Jennie söndagsmys till xfactor, nybakade scones, te och mjölk i mängder. Mys på hög nivå!

Imorgon väntar en ny vecka med nya möjligheter, ser framemot den. :)


Sov gott finisar!

Rensning

Kategori:

Ja, efter många diskussioner om Facebook hit och Facebook dit bestämde jag mig förra veckan för att rensa ut bland mina "vänner". De som inte hälsar in real life så att säga, rök bort. Likaså alla som skriver negativa och tråkiga saker och de jag inte har någon större relation till, och alla de som sprider negativ energi. Det innebär att närmre 220 personer är borta. Ingen större förlust dock. Känns faktiskt ganska skönt!


Nu - back to pluggeriet! :)

Maaaaaaat!

Kategori:

Härligt!

Kategori:

Träningen är avklarad, helgen är på ingång, gött! Spinningen gick hur bra som helst och om jag måste erkänna så var det väldigt kul och jobbigt! Svettades och stånkade som en gris men jag är ju inte heller typen på gymmet som går dit för att visa upp mig eller för att vara snygg. Jag går dit för att köra slut på kroppen och SVETTAS. Då är man inte snygg ;) haha.. Stör mig på den typen av personer har jag kommit på, både killar och tjejer!

Spinning-time!

Kategori:

Dags för ett lunchpass tillsammans med Madde. 45 min Spinning står på schemat och jag ska försöka ändra på hatkärleken till just spinning.. Ska bli skönt att pumpa kraften ur benen i alla fall och sedan ta helg :) Spinning blev det därför att mina armar fortfarande är lite svullna.. Det har blivit bättre men på bilden ser ni att det är lite svullet fortfarande.

Hur går er träning? Varierar ni passen mycket? :)

Freeeeeeedag!

Kategori:

Fredagmorgon, god frukost, kort dag i skolan, hemfärd mot en helg hos mamma och pappa. Det här blir en bra dag!

Så lack!

Kategori:

.. Det blev en lång dag i skolan, jobbigt och energikrävande! Känner mig helt utslagen..
Sen är jag så sjukt lack på att mina armar är svullna efter lite träning.. Svullnaden har blivit värre på högerarmen så nu har jag kört med ispåse en stund, får se om det hjälper. Någon som varit med om något liknande? Hade pga detta åtminstone tänkt gå en runda efter skolan men kroppen sa ifrån. Jag la mig i sängen istället. Somnade. Borde pluggat också men jag känner mig inte alls på hugget.. :( helt slut.. Suck!

Torsdag

Kategori:

Slängde ihop en bananpannkaka till frukost, fyllde den med hallonkvarg och vips så blev det en pannkaksrulle :) smaskens! Redo för en förhoppningsvis inte så lång dag i skolan..

Tjing tjing!!

Bra kväll!

Kategori: Allmänt

Haft en riktigt bra dag, en riktigt bra kväll och nu tänkte jag ta mig en riktigt skön natts sömn också. Har vilat ikväll. Inget plugg, inte en tanke på skolan, bara mys, god mat, tvtittande och mer mys. Skämde bort min älskling  med goda kycklingenchiladas och fräsch sallad till det. Det uppskattades! Börjar bli kung i köket! haha :)
Vi kom överens om en deal också som vi ska börja med när han har flyttat hit. -Jag ska följa med honom till gymmet, och han ska följa med mig på pass. Bra med variation i träningen + att vi får umgås under tiden. Bättre blir det ju inte ;) 
 
 
Nu ska jag krypa ner i sängen, lär somna med ett leende på läpparna! :) hih... 
 
 

Pigg och glad!

Kategori: Allmänt

Plugget flöt på bra nu på morgonen, härligt! Nu är det dags att pysa mot skolan för en föreläsning på tre timmar. Sedan kommer mitt hjärta - GLAD TJEJ! 
Träningsvärksstatus : Lite bättre! Armen går att böja till 90 grader innan det blir för smärtsamt.. 

Företagsekonomi!

Kategori:

Att börjar plugga igen är det bästa beslutet jag tagit på länge. Det är självklart väldigt jobbigt och påfrestande men samtidigt så roligt!

(notera kaffefläcken, boken lär bli svårsåld så som den ser ut :D )

Träningsvärk, muskelbristning och frukost!

Kategori:

Efter träningen igår kändes det som att Träningsvärken från bodypumpen hade lindrats lite. Men ack så fel jag hade! Idag kom jag inte upp ut sängen.. Tränigsvärk i varenda liten muskel och extrem smärta i armen som jag tror är en muskelbristning.. Känns otroligt pissigt om det är så! Får hoppas att det går över fort! Idag blir det alltså ingen träning, kanske en promenad efter skolan men inget mer än så, måste vila min kropp efter två riktigt hårda pass. Har aldrig tidigare kört så här hårt, haha :)


Har laddat upp med en go frukost bestående av gröt med rivet äpple, kanel och mjölk och en stor kopp kaffe. Dags för tre timmars plugg!


Kärlek till er! Puss

Nöjda tjejer!

Kategori:

Träningspass -done! Så underbart!!!! Tur att jag pallrade mig dit, känner mig så himla duktig och fräsch nu :) riktigt roligt pass, skitjobbigt, intensivt, svettigt, roligt, härligt, underbart! Älskar träning! :) tur jag har syrran som pushar mig!

Efter en lång och seg dag i skolan är det nu dags..

Kategori:

Tröttare än tröttast har jag nu hävt i mig en kopp kaffe och fyllt på med lite energi. Sitter på bussen, medtvingad till gymmet av Jennie och känner mig inte alls sugen för träning. Den värken jag har in kroppen är det värsta jag känt! Blir bara värre också, haha! Hoppas det känns bättre när träningen är klar för idag.. :) keep fighting!

Skakiga ben..

Kategori:

Träningsvärken som just nu befinner sig i min kropp är så fruktansvärd men ändå så skön. Älskar't! Ikväll ska jag förhoppningsvis, om tiden räcker till, få lindra det med ett box-pass.. Längtar!!

Nu - mot skolan.. :)

Helt död!

Kategori:

Bodypump stod på schemat idag och jag var verkligen taggad! Och det blev verkligen ett lyckat pass. Så grymt kul var det! Bra musik, bra ledare, bra tryck! Hade dock inte så mycket power i musklerna som jag trodde, de här veckorna utan träning har verkligen tärt på min kropp.. Men det kan ju bara bli bättre nu, lär gå på bodypump snart igen! Helt min grej :)

Nu har jag tryckt i mig en omelett och en tomat, mätt och go mage och ett glatt humör! ;) älskar allt var träning gör med kroppen, man blir så pigg och glad ;)

Fick rätt på arbetet vi lämnade in idag också - extra glad tjej!

Nu - xfactor :)

Redan klar, woohooooo!

Kategori: Allmänt

Idag var blev det en kort dag i skolan, så skönt att börja sent och sluta tidigt! 13-14.45 sedan var det klart! Har behövt sitta lääääänge efter föreläsningarna innan och göra rättningar i arbetet men nu var vi helt på rätt spår och allt var i princip rätt. HURRAAAA! Så nu är jag hemma och laddar upp inför lite träning. Jag slängde ihop en smoothie när jag kom hem, bestående av yoghurt, hallon, äggvita, linfrön och fiberhavregryn. Supergod blev den! 
 

Måndag morgon..

Kategori: Allmänt

Hej på er! 
Jag vet inte vad som har hänt med blogg.se's app men den har inte funkat på hela helgen och gör fortfarande inte det. Sjukt irriterande! Har haft massa inlägg på g och försökt lägga upp men det vill sig inte. Så nu skriver jag fråga datorn för första gången på typ 1000 år ;) haha! Vi får hoppas att den kommer igång snart igen :) 
 
 
Har haft en riktigt bra helg i alla fall, massa mys, god mat, chill i soffan och tvättning av kläder och betalning av räkningar.. Blandad kompott alltså! ;) 
I helgen har jag verkligen VRÄKT i mig av allt gott jag kommit över och nu har jag ont i magen och känner mig svullen lite här och var. Så nu blir det andra bullar! (NÄÄ, Lisa inga bullar!) Det blir nya tag! Ska försöka hålla mig till att äta lite godsaker på helgerna och träna och äta rätt på veckorna, det kommer bli väldigt svårt i och med plugget man jag ska göra mitt allra bästa! 
 
Började morgonen med en frukost bestående av en omelett. Ett ägg, en skvätt mjölk, svartpeppar, salt som jag vispade ihop och stekte i stekispannan. Sedan la jag två skivor med kalkon och en skivad tomat uppepå. Vek på mitten två gånger och GUD va gott det blev! Helt perfekt! :) 
 
 
Dags för plugg! 
 
Kiss & Hug
 

Äntligen fredag..

Kategori:

Hejsvejs kära ni! Äntligen fredag, underbart eller hur? Jag ska hem till lilla Hillerstorp idag, känns skönt, måste hem och tvätta också och bli bortskämd med mammas goda mat :) och träffa C givetvis! Ååååååååh, vill bara att skoldagen ska gå över nuuuuu!



Ha en trevlig helg alla :)

Testar!

Kategori:

Idag fick jag se att denna fanns i skolans cafeteria och jag var bara tvungen att testa. Har aldrig testat någon vitaminwell överhuvudtaget eftersom jag varit anti.. Men nu är första testet gjort och den smakade ungefär som svag funlight-saft. Ingen smaksensation alltså.. ;) 25 kronor kostade den, dyrt! Men nu har jag fått CSN-stödet så nu är jag rik ;) hahaha

Omelett !

Kategori:

Idag slog jag på stort och fixade ihop en omelett till frukost. Två ägg, en skvätt mjölk, salt, peppar, två skivor kalkon. Ett tips är att steka på ena sidan och sedan vika den på mitten. Då blir den så där kladdig och god i mitten! Serveras idag med tomat och avokado :)


Härlig morgon! Vaknade innan klockan ringde vid sju, snart dags att pysa :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3314400/images/2012/pic_505ab03addf2b356660008b3.jpg" class="image">

Lunchdejt med la familia :)

Kategori:

Det blev en lunchdejt på Esters bar&kök med mamma och pappa idag, riktigt god mat måste jag säga! Biffar med sallad och himmelskt gott bröd och citronvatten. Efter det blev det kaffe (fyllde min kaffetermos också, ekonomiskt tänk från studenten ;)) och kaka :) sååååå göttigt! Är det lillelördag så är det.


Nu väntar plugg i biblioteket hela natten lång! Niiiiiiccccceee ;) hahha

Onsdag!

Kategori:

God morgon mina vänner! Sovit gott? Det har jag, så skööööönt! Idag börjar jag egentligen inte i skolan förrän vid kl. 13 men jag ska dit och plugga med några från klassen från kl. 9 :) ska bli gött att få lite gjort! Sedan jag och Jennie luncha med mamma och pappa och eftermiddagen/kvällen kommer tillbringas i skolan.. Plugg plugg plugg!

Puss på er :)

SÅ JÄVLA FÖRBANNAD!

Kategori: Allmänt

Nu har jag skrivit denna raden fram och tillbaka tusen gånger för att jag inte vet hur jag ska formulera mig för jag är så förbannad! Den här ilskan är så extrem att jag inte kan förklara! Vill bara slänga ut alla fula ord jag kommer på, slå sönder något, dra täcket över huvuvdet, somna och vakna med ett stillat sinne imorgon..
 
Men först måste jag bara skriva av mig lite.. 
Så länge jag kan minnas har jag hatat att arbeta i grupp och tävla i grupp. Detta beror på att jag av erfarenhet vet, att om något ska bli gjort får man ta tag i det själv, om man inte hamnar i en grupp där alla är på samma ambitionsnivå då förstås, vilket aldrig kommer hända..
 
Varför jag valt att börja plugga är för att jag vill lära mig allt jag behöver för att senare kunna skaffa mig ett jobb som jag brinner för, som är inspirerande och där jag känner mig behövd och kan tillföra något. 
Jag vill lära mig för att jag ska kunna tillämpa mina kunskaper när jag kommer ut i arbetslivet, jag vill kunna förstå samband, osv. Jag vill inte bli godkänd på tentan för att jag kunnat plugga in begrepp och formler (det kan vilken idiot som helst), som jag inte vet hur jag använder. JAG VILL LÄRA MIG! Jag vill lära mig tillämpa kunskaperna, reflektera över resultat och jag vill förstå! Det är den stora skillnaden! Jag undrar verkligen varför man går en utbildning, tar lån och avsätter tid om man inte vill lära sig saker man kan ha nytta av i arbetslivet, det är ju bara slöseri med tid och pengar. 
 
Nu i skrivandets stund, när jag stillat mina nerver lite inser jag att, jag kan vända detta till något positivt istället.
1. JAG lär mig! 
2. Jag får genomarbeta detta extra många gånger = jag lär mig! 
3. Jag får arbeta med olika människor = jag lär mig! 
4. Jag får lösa problem = jag lär mig! 
5. Jag får göra om = jag lär mig! 
6. Jag tar reda på lösningar = jag lär mig! 
7. Jag får diskutera = jag lär mig! 
8. JAG LÄR MIG! - DET ÄR JU DET JAG VILL! 
 
Nu ska jag slå på tvn och kolla på Hollywood fruar och samtidigt le lite för mig själv för att jag vänt en fruktansvärt dålig situation till något positvit. Dessutom på egen hand kunnat vända mitt dåliga humör! Det är inte varje dag jag lyckas med något sådant! 
 
 
Dagens visdomsord blir alltså - I varje negativ situation finns det något positivt! (Knappt så jag tror att de visa orden kom från mig.. haha). 
 
 
 
 

Bästa köpet på länge!

Kategori:

Kaffemugg från studentkåren är det bästa jag köpt på länge, sparar 10 kr om dagen på detta! 300 kr i månaden ;) naaaaaaaajs!

I väntan på bussen..

Kategori:

Fruuuukost!

Kategori:

Goooo morrrroon! Allt bra med er? Här är allt kanoners! :) vaknade pigg och nu äter vi frukost här, gröt med hallon och mjölk, ägg, kalkon och avokado så nu är jag mätt och go! Har en lång dag framför mig, massa massa i skolan men det ska bli roligt :)

Hackat i hop en sallad och tagit upp en matlåda, det fick bli samma som igår -köttbullar och blomkålsmos! Duger ;)


Önskar alla en fin tisdag!
Kärlek!

Glass i stora lass!

Kategori:

Har ätit massa glass ikväll = magont! Men gott var det :) och imorgon ska jag ut och springa så det borde jämna ut sig, haha!


Dags att sova :) hoppas ni haft en bra start på veckan!

All kärlek - Lisa

Gourmet-middag!

Kategori:

Äter köttbullar och blomkålsmos idag, smidigt att bara plocka upp ur frysen, värma och äta! Smakade supergott! :)

Det har varit en bra dag i skolan idag, en föreläsning, ett seminarium och lite fix med ett arbete som ska in imorgon.

Sedan har jag träffat mitt hjärta, så hela dagen har varit perfekt!

Nu - städning
Sen - plugg

Vad har ni för er idag? :)

Ny vecka!

Kategori:

Igår blev det plugg hela dagen men på kvällen bjöd Madde på filmmys med kex och ost och det tackar man ju inte nej till ;) Vi kollade på The Vow som för övrigt var sjukt bra!

Idag är det nya tag i skolan, jag ska försöka komma ifatt med alla övningar under denna veckan så det kommer bli grymt mycket plugg! Men det är kul samtidigt! :)


Snart dags att bege sig mot bussen, men först lite frullis.. Gröt, ägg, vatten, kaffe och lite överbliven isbergssallad som inte fick plats i matlådan :D haha

Ha en fin måndag!

Höstmys..

Kategori:

Lunchlådan!

Kategori:

Har alltid, i hela mitt 20 år långa liv, hatat att äta ur matlåda! Avskyr det! Men nu när jag börjat plugga har jag helt plötsligt blivit tvungen eftersom det inte finns något annat alternativ.. Nu har det dock gått så långt att jag äter ur lådan hemma.. Hahha! Det beror väl mest på att jag inte vill ha mer disk än nödvändigt eftersom jag inte har någon diskmaskin.. :D


Dags för ytterligare ett pluggpass. Nu börjar jag fattar vad jag gör -framsteg! ;)

Söndagsfrukost!

Kategori:

Ägnade gårdagen åt plugg, men var ute och gick på morgonen. Det finns så mycket att se här i området och jag tar nya rundor varje gång. Underbart! :)

Kvällen spenderades med fina vänner med mat på o'learys, förfest med klassen och sedan utgång. Så skoj!

Nu är det dags att ta tag i plugget igen. Får se hur det går..

:)

Kategori:

Mysfaktorn är hög!!

Det här har jag ägnat kvällen åt..

Kategori:

Hade inget speciellt för mig ikväll eftersom jag bestämde mig för att vila från plugget i eftermiddag, så det fick bli lite matlagning som tidsfördriv. Tre olika rätter blev resultatet efter två timmar vid spisen och tio matlådor. Inte så dåligt va? :) det blev spagetti (som student har man inget val.......) och köttfärsås, Pasta med bacon, paprika och ostsås och köttbullar med blomkålsmos :) allt blev kanongott och jag tycket matlagningen blir roligare och roligare för varje gång!

Nu är i alla fall frysen full med lådor och jag kan ha full fokus på plugget :) härligt!

Näähäää, nu ska jag fortsätta mitt kvällsmys med tv-tittande, kommer förmodligen somna inom loppet av en timme.
Ha det bäst finisar! <3

Lunchtime!

Kategori:

Redan klara i skolan!! Känns helt fantastiskt! Äntligen helg! :)

Nu käkat jag superduper god lunch! Lax med pesto och grönsaker.


Trevlig helg! :)

God morgon..

Kategori:

Känner mig mer död än levande idag! Tur att det är fredag.. förhoppningsvis blir inte dagen i skolan så lång. Ikväll kan jag lova er att det blir chillidill på hög nivå!!



Dagens frukost: Bananpannkaka :)
Kom på att det har blivit väldigt mycket frukostar här på bloggen men eftersom att jag numer äter matlåda (hatar't) så blir det samma käk flera dagar i rad.. haha!

Dålig dag!

Kategori:

Usch vilken jobbig dag. Tur man har härliga människor omkring sig i alla fall annars hade jag förmodligen legat i fosterställning och gråtit vid det här laget.

God natt!

Frulle!

Kategori:

Kvarg med hallon, valnötter, solrosfrön och en Knäckemacka med kalkon, paprika och gurka :)


Så var man på gång igen!

Kategori:

Började dagen med en kopp kaffe med syrran, när hon pyst iväg till skolan hoppade jag i löparkläderna och begav mig iväg. SJUKT JOBBIGT! Sprang tills det svartnade för ögonen sen fick jag vända och gå hem. När ska jag fatta att jag inte kan springa innan frukost?! Det går bara inte, benen blir tunga, pulsen slår i 120, och jag flåsar värre än en gammal kärring. Usch.. Ser det positivt i alla fall, nästa gång jag springer kommer det (förhoppningsvis) gå lättare ;) haha!

Godmorgon sunshines!

Kategori:

Idag bryter jag trenden och äter vaniljyoghurt med rivet äpple och kanel. Till det, ett ägg och massa massa vatten :) riktigt god frukost om ni frågar mig. Kollar på Vakna med The Voice nu och dreglar lite över Martin Björk som är lika snygg trots sin leopardjacka.. ;)



Nähäääää, dags att svira om och bege sig mot bussen! Ha en bra dag :)

I'm so fucking great!

Kategori:

När jag kom hem efter skolan och efter att ha varit och hälsat på mamma gav jag och syrran oss ut på en löptur. 40 minuters intervaller i backe blev det och nu efteråt känner jag mig så jävla grym! Ursäkta mitt fula språk.. Det ska ju dock tilläggas att jag hade glömt träningskläderna ute i regnet från morgonens pw så de var genomblöta men inte ens det hindrade mig idag! Så nöjd! :) (har begränsat med träningskläder här eftersom jag bara får med mig kläder för en vecka i min väska.. Haha)

Efter lagade jag god kycklinggryta och nu ska jag ta tag i plugget.. Let's do this!

God kväll på er!

På språng..

Kategori:

Har varit på språng hela dagen så nu fick det bli en smoothie, ägg och en fralla i farten så nu står jag mig nog en stund till.. Ska träna ikväll, ser framemot det!

Recept på bananpannkaka :)

Kategori:

Efter många frågor hur jag gör min älskade bananpannkaka kommer här ett recept:


1 ägg
1 banan
Ev. Lite fiberhavregryn

Mixa ingredienserna till en jämn smet och stek på båda sidor i en teflonstekpanna, servera med exempelvis hallonkvarg/keso, hallonröra, skivad banan eller kanel. Enklare än så blir det inte!
(smeten går även bra att grädda till våfflor i ett våffeljärn eller till plättor)


Lycka till!

Mot skolan!

Kategori:

Nu är det snart dags att pysa mot skolan, men först lite chillidill framför tvn :) känner mig såååå pigg efter morgonpromenixen. Ett tag gick jag en halvtimme varje morgonen men sen rann det liksom ut i sanden, precis som det brukar med just promenader.. Jag tröttnar lätt på att bara gå och gå och gå.. Men jag kanske borde börja med det igen, åtminstone någon gång i veckan, med tanke på hur pigg och fräsch man känner sig efteråt. Bra kickstart på dagen! Det får jag nog fundera på :)

Frukost

Kategori:

Morgonwalk!

Kategori:

Släpade med en trött syster ut på morgonpromenad i morse, men nu är vi båda pigga och glada :) blev en tur på 45 minuter i ett liiiiiite kuperat område, haha! Var helt genomsvettig när vi kom hem -GÖTTANS!

Nu -dusch och frukost!

När dagen inte blir som man tänkt..

Kategori:

All planering över dagen sket sig redan när jag kom till skolan, sen har allt bara kört ihop sig och nu kom jag precis hem. Helt slut och tom i huvudet. Ingen träning -fan! Inget plugg -fan! Men däremot har jag träffat underbara Tilda, hälsat på mamma och gjort klart ett arbete i skolan. Något bra i alla fall!


Är så jävla arg över att jag inte fick till någon träning bara.. Grrrrrrrrrrr! Har skött maten bra i alla fall och det är ju viktigt det också..

Nu ska jag sova och vakna med bättre humör imorgon..


Det har faktiskt hänt något riktigt kul idag också men det väntar jag med att berätta på ett tag! Hihi ;)



God natt!

Nu kör vi!

Kategori:

Bra start på dagen detta! Vaknade vid sju, pappa kom och hälsade på vid halv åtta och nu käkar vi frukost och ska strax åka och handla mat. Får passa på när man har skjuts!

Frukosten bestod av bananpannkaka givetvis -nyttigt, smidigt och gott!

Färdigpluggat för ikväll!

Kategori: Allmänt

Jag som för ett år sedan var riktigt jäkla skoltrött och sket i allt, tycker nu att det är riktigt kul att plugga igen. Jag vet det har bara gått några veckor och att den där ångestkänslan säkert kommer tillbaka men för tillfället känns allt lugnt, jag förstår det mesta och ämnena är intressanta. Skönt att man vill öppna böckerna för att lära sig något och inte känner det som en börda. Tror nog att det var bra för mig att jag tog ledigt ett år från skolan :) 
 
Fortsatte plugga efter förra inlägget men nu ska jag inta sängen och kolla på tv.. 
 
 
 
 
Kvällen till ära bjuder jag på en bild från Kreta i somras. 

Lägenhetsvisningar!

Kategori: Allmänt

Det här med att gå på lägenhetsvisningar är verkligen beroendeframkallande. Idag har vi varit på två visningar och förra helgen var vi på fem. En av de vi tittade på idag är intressant och C ska förmodligen buda på den redan imorgon. Spännande att se hur detta slutar! 
 
Helgen har spenderats hemma hos mamma och pappa i lilla, tråkiga Hillerstorp.. Igårkväll hade jag och C mys med taco och film i alla fall och det kändes skönt att bara ta det luuuugnt! Jag somnade givetvis innan introduktionsmusiken hade börjat. Samma visa varje gång.. ;)
 
Efter visningarna idag åkte vi till A6 där jag fyndade ett par skor på Skopunkten, där jag aldrig handlar annars, men nu är man ju student så nu måste man väl.. haha 199 kronor för ett par riktigt snygga höstskor :) Sedan åt vi lunch på Dragon och nu ikväll har jag pluggat i några timmar. Madde gav mig lite ångest när hon ringde och sa att hon hade hunnit gå igenom alla kapitel under helgen. Men nu är jag ifatt - Smack that! 
 
Nu ska jag äta lite kvällsmat och ladda upp inför en ny spännande vecka. Älskar mitt nya liv! 
 
Imorgon ska jag ut och springa också har jag bestämt, intervaller i backe tänkte jag. Ingen mes-start här inte ;) Idag när jag vägde mig stod vågen på 64,8 kg. Hur är det möjligt? Alla muskler borta säkert.. Men det är bara att köra vidare.. Det blev ett virrigt inlägg detta men det är i alla fall en liten update om vad helgen har bestått av, mer uppdatering utlovas under morgondagen. 
 
 
Kör, kötta, kämpa! 
God natt :) 
 
 





 
 

Inspiration!

Kategori: Allmänt

Jag har sagt det innan men jag säger det igen! - Jennifer Nicole Lee har en kropp att dö för.. Kolla bara dessa bilder.. OMG! Blev just otroligt träningssugen :D hahaa.. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hemma!

Kategori: Allmänt

Spenderar helgen hemma hos mamma och pappa. Underbart! Mat serveras, mys på hög nivå och chill framför tvn. Skönt att vara hemma faktiskt :) Imorgon bär det av tillbaka till Jönköping med Calle och bio och ännu mer mys står på schemat och på söndag maaaasssaaa lägenhetsvisningar :) 
 
Dagen har annars bestått av räknande och räknande och räknande! Blev färdiga i alla fall vilket känns skönt.. 
På måndag börjar träningen för nu är förkylningen helt borta. Bättre att vänta några dagar längre så inte skiten kommer tillbaka. :) Är sååå sugen på att träna nu!!
 
Ha en trevlig helg alla fina! 
 
Har lite skrivtorka så tips på vad ni vill läsa om uppskattas! Ser ju att ni fortfarande hänger kvar trots att jag uppdaterar dåligt. Hoppas på mer inspiration till skrivandet när träningen dragit igång :) 
 
 
PUSS OCH KRAM 

Lång dag..

Kategori:

Det här har verkligen varit en lång dag.. Jag vaknade vid halv sju och sedan dess har dagen rullat på utan en paus på pluggandet från 11-19. Hinner inte med att skriva här alls och det känns lite surt.. Hoppas ni har överseende med det, när jag kommit in i plugget ska jag bli bättre på uppdateringarna :)

Började dagen med frukost och lite läsning på balkongen. Inte helt fel! Livskvalité!

Matplanering!

Kategori:

Har gjort matlådor idag också, fyra stycken rakt in i frysen! Gött att ha framöver..

Bananispannkakis

Kategori:

Jag behöver väl knappt säga vad det blev för frukost idag....... Bananpannkaakaaaa!! Naturligtvis! Vad trodde ni? ;) Eller egentligen är det hallon-kvargröra med pannkaka... ;)


Har inte sovit gott i natt, drömt om ormar. Hatar ormar! Varför drömmer man så äckliga och sjuka grejer? Har ju varken sett eller tänkt på ormar.. Märkligt det där.

Idag ska vi plugga i grupp på morgonen och sen har vi en fyra-timmars föreläsning. Håller tummarna för att det inte blir allt för svårt.

Tacksam!

Kategori:

Efter en film jag såg i helgen har jag insett hur bra jag har det. Jag har den bästa prinsen i världen, massa fina, ärliga, vänliga, omtänksamma vänner, underbar syster, snällast föräldrarna och mysigaste farmor och farfar! All kärlek till er!! <3

Kvälls promenad..

Kategori:

Jag och syrran tog en kvällspromenad för att lufta gärna lite och det var så skönt. Jag ville dock bara lufsa runt och kolla på hus utan att bli svettig men det slutade med en riktigt jobbig powerwalk i Dalviks alla backar. :) utsikten är verkligen fin härifrån och husen är ännu finare!

Nu blir det te och tv-tittande resten av kvällen :)

Delikatessmiddag!

Kategori:

Efter en heldag i skolan fick det bli köttbullar (som jag gjorde igår), broccoli och gurkskivor. Snacka om delikatessmiddag! ;) mättande i alla fall och det var det jag var ute efter. Hade jag inte fått mat snabbt hade jag förvandlats till djävulen själv.. Och då vill ingen vara i närheten! Nu är jag mätt och go i alla fall och ska strax ge mig ut på en powerwalk i parken här intill. Har inte utforskat området här än, mer än häromdagen när jag gick vilse och ångrade att jag inte hade busskortet med mig ;) haha..


På återseende!

Frukost!

Kategori:

Det blev ingen fysisk aktivitet igår mer än att jag gick till och från bussen och till skolan. Idag känner jag mig dock väldigt mycket piggare än jag gjort den senaste veckan, så idag ska jag försöka få till en powerwalk i alla fall. :)


Äter banan,-kanelpannkaka med hallonkvarg till frukost nu. SÅÅ GOTT! Jag döööör.. Skulle kunna äta detta varje dag! :)

Har en lång skoldag framför mig, hoppas det lättar idag.

Kram på er! :)

Full rulle!

Kategori: Allmänt

Usch! Den här dagen har verkligen varit förvirrande. Förstår inte mycket av denna kursen men jag hoppas att det släpper snart.. 
 
Har ägnat kvällen åt att först plugga i tre timmar och sedan laga matlådor så nu har jag mat för två veckor framöver.. haha :) Tacopaj och köttbullar blev det, kanongott och smidigt! 
 
Nu ska jag äta och sedan sova. Känner på mig att morgondagen kommer bli minst lika jobbig. 
 
Natti natti! :) 
 
 

Nya tag!

Kategori:

Så var det måndag. September. Ny månad. Ny dag. Nya tag! Bara att köra igång helt enkelt. Sitter just nu och försöker plugga in lite av företagslogistiken som vi läser nu. Väldigt intressant men många svåra begrepp osv. Hoppas att det släpper efter en hel dag med plugg som jag planerat in på torsdag.. Passar också på och äter en god frukost. Hallon,-fibergröt med mjölk, kalkonskivor, gurka och paprika! Noom noom! :)


Nu undrar ni kanske vad jag har haft för mig sen sist. Men hade jag försökt rabbla upp allt det hade det tagit hela dagen.. Har i alla fall varit hemma hos mamma och pappa hela helgen och blivit bortskämd med alldeles för god mat :) mys, kollat film och igår var jag och C på massa lägenhetsvisningar. Håll tummarna!!

Idag ska jag och madde, som kommer bli min nya träningskompis, pysa iväg och köpa gymkort för nu har förkylningen näääästan gått över så nu finns det ingen återvändo ;) gööööött!


Ha en fin dag lovers, nu måste jag återgå till plugget!